Το Μέλλον του Εθνικισμού: Ιδεολογική Κάθαρση

στις

Ταυτόχρονα με την δημιουργία των Παράλληλων Δομών που περιγράφηκαν στο πρώτο μέρος, έτσι ώστε να αποκτήσει υπόσταση ο χώρος μας υπό την μορφή της Ακέφαλης Αντίστασης, πρέπει να γίνει και μια ιδεολογική κάθαρση ή ορθότερα μια ιδεολογική αποσαφήνιση και θεμελίωση. Να μπουν οι βάσεις για το μέλλον του κινήματος σε θεωρητικό και πολιτικό επίπεδο.

Το “αγαπώ την πατρίδα μου” δεν είναι ιδεολογία, είναι συναίσθημα! Το “έξω οι ξένοι” αποτελεί εξίσου μια φυσική αντίδραση, είτε σε άλλες περιπτώσεις στείρα ξενοφοβία. Μόνο μια ολοκληρωμένη κοσμοθεωρία μπορεί να δώσει λύσεις και απαντήσει σε κάθε πρόβλημα της ζωής, όπως και να οδηγήσει στην Δημιουργία ξανά, όταν όλα τα προβλήματα θα έχουν λυθεί. Η κοσμοθεωρία στην οποία πιστεύουμε εμείς είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός!

Η ιδεολογία μας απέχει χιλιόμετρα από την άκρα δεξιά, τόσο σε απόψεις και αντιλήψεις όσο και σε κουλτούρα. Εμείς δεν είμαστε συντηρητικοί σοβινιστές, αλλά ριζοσπάστες φυλετιστές. Δεν υποστηρίζουμε το κράτος αφέντη, ούτε την εκκλησία δικαστή. Θέλουμε κοινότητα λαϊκή και παιδεία εθνική. Ένα έθνος-κράτος δικαίου, όχι κομματικής διαπλοκής. Δεν μας εκφράζει ο νεποτισμός (οικογενειοκρατία), αλλά η πραγματική αξιοκρατία. Δεν ψάχνουμε νέους εξω-εθνικούς αφέντες ή προστάτες, φιλοδοξούμε να γίνουμε Εμείς αφέντες, κύριοι του εαυτού μας και της μοίρας μας!

Στην δική μας Κοσμοθεωρία, η οποία είναι σύμφυτη με τους Νόμους της Φύσης, η γυναίκα είναι εξίσου σημαντική με τον άντρα. Κύριο μέλημα του άντρα είναι να φροντίζει για την ασφάλεια και την επιβίωση της οικογένειας, κύριο μέλημα της γυναίκας είναι η ανατροφή των παιδιών και η διαιώνιση τους. Η συνέχιση της φυλετικής αλυσίδας του Γένους μας, χωρίς προσμίξεις! Γι’ αυτό και θεμέλιος λίθος της Ιδέας μας είναι το Αίμα το οποίο πρέπει να προφυλάττουμε, καθώς μέσα του φέρει όλα τα δομικά συστατικά της δημιουργίας της Φυλής που άλλαξε τον κόσμο, της Φυλής που γέννησε τον πολιτισμό! Στο Εθνικό και Σοσιαλιστικό κράτος η Ευγονία νομοθετείται!

Στον αντίποδα του Φασισμού, του στείρου κρατισμού δηλαδή, πιστεύουμε ότι το Αίμα γεννά το Πνεύμα! Το Αίμα είναι η βάση που φέρει τις γενετικές προδιαθέσεις του ατόμου ώστε αυτό, αναπτύσσοντας τες, να φτάσει ως εκεί που το Αίμα του του επιτρέπει. Το Πνεύμα, συνεπώς, για ‘μας δεν είναι ανώτερο του Αίματος, καθώς καμία διδασκαλία, κανένας νόμος και κανένα κράτος δεν μπορεί να επέμβει στις βιολογικές προδιαθέσεις και ικανότητες του ατόμου. Πέρα από τα διάφορα τεχνοκρατικά ή αθλητικά ταλέντα που μπορεί να έχεις κάποιος, αυτό που μετράει περισσότερο για ‘μας είναι η εθνική συνείδηση, η φιλοπατρία. Και για να υπάρχει έμφυτη φιλοπατρία πρέπει το άτομο να συνδέεται άμεσα με το Αίμα και την Γη. Ήτοι, να ζει στην Γη των προγόνων του, τον προαιώνιο ζωτικό του χώρο, όπως και να αποτελεί αδιάσπαστη και ανόθευτη φυλετική συνέχεια αυτών. Μόνο τότε θα μπορεί να νιώσει πόνο για τα χαμένα εδάφη και τις σκλαβωμένες πατρίδες, μόνο τότε θα είναι σε θέση να πολεμήσει και να θυσιαστεί υπέρ βωμών και εστιών, μόνο τότε θα αντιλαμβάνεται, φυσικά, την αξία της διαιώνισης του Γένους μας.

Η ενδυνάμωση και η ευρωστία του κράτους για το κράτος μας είναι αδιάφορη, όπως αδιάφορος είναι κι ένας φυλετικά ομοιογενείς λαός δίχως εθνική συνείδηση. Εξού και η ανάγκη δημιουργίας παράλληλων δομών ανεξάρτητα απ’ τις προσπάθειες για κατάληψη της εξουσίας.

Η γνώση και θεμελίωση, σε συνειδησιακό επίπεδο, αυτών των θέσεων και απόψεων της Κοσμοθεωρίας του Εθνικοσοσιαλισμού στην πλειοψηφία των Συναγωνιστών είναι που θα εξασφαλίσει ανεπιφύλακτα την επιτυχία ενός ευρέως εφαρμοσμένου σχεδίου Ακέφαλης Αντίστασης. Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι πάντα αναγκαία η παρουσία ή συνεχής αναζήτηση ενός αρχηγού-καθοδηγητή-ινστρούκτορα σύμφωνα με τα κελεύσματα του οποίου θα κινείται ο χώρος.

Όσοι μιλούν για ένωση των εθνικιστών καλά θα κάνουν να διαβάσουν καλά αυτές τις γραμμές για να καταλάβουν τις δομικές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ αυτών που δηλώνουν ότι “αγαπούν την Ελλάδα” και των υπολοίπων που μάχονται εμπράκτως γι’ αυτήν. Ο εθνικός χώρος δεν πρέπει να είναι ένας χώρος κενής και εφήμερης αντίστασης, εφάμιλλος του αναρχικού. Οι Μαχητές του Εθνικοσοσιαλισμού δεν έχουν λόγω ύπαρξης μόνο σε περιόδους οικονομικής ύφεσης και ανέχειας, όπως πολλοί πιστεύουν και προπαγανδίζουν. Οι ιδέες μας δεν απαιτούν χρήματα για να εφαρμοστούν, ούτε στοχεύουν στην υφαρπαγή πλούτου από καμία άλλη ταξική ομάδα.

Η Κοσμοθεωρία μας δεν γεννήθηκε ούτε σε τράπεζες, ούτε σε στοές. Υπάρχει πολύ πριν από αυτές και θα υπάρχει και πολύ μετά την πτώση τους. Η Ιδέα μας απορρίπτει το Χρήμα όπως και το κυνήγι του υλικού ευδαιμονισμού. Η Ιδέα μας κηρύττει την επιστροφή και επανένταξη μας στην Φύση. Μακριά απ’ τις πόλεις φυλακές του Καπιταλισμού, όπως και τις “σοσιαλιστικές” απάτες του Κομμουνισμού. Στέκεται στον αντίποδα αντιφυσικών δογμάτων όπως αυτό του Πολιτιστικού Μαρξισμού και του Φιλελεύθερου τρόπου ζωής.

Είμαστε το Αύριο και είσαστε το Χθες!

Αλέξανδρος Τζούλιος

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s