Ποιός γιορτάζει την 28η Οκτωβρίου;

στις

Την 28η Οκτωβρίου γιορτάζει η Δημοκρατία! Γιορτάζουν οι Σύμμαχοι, οι Νικητές του Πολέμου. Αμερική, Αγγλία, Ρωσία. Σήμερα μας ευγνομωνεί όλος ο κόσμος. Κέρδισαν τον πόλεμο, εν πολλοίς, εξ αιτίας μας!

Σήμερα «Τσακίσαμε τον Φασισμό», είπαμε «ΟΧΙ». Αντισταθήκαμε!

Σήμερα γιορτάζει ο ακροδεξιός φωνάζοντας «τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες», απλώνει τη σημαία στο μπαλκόνι και κουνάει περήφανα τον χοντρό κώλο του. Σήμερα γιορτάζουν οι Κομμουνιστές που πατήσαμε το «φίδι» του Φασισμού. Τι κι αν εκείνες τις μέρες φώναζαν για αποστασία, λέγοντας οτι, «ο πόλεμος του Μεταξά είναι κατακτητικός!». Σήμερα γιορτάζουν οι Μασόνοι και οι Τραπεζίτες. Το σχέδιο τους πλησιάζει στο τελικό στάδιο. Το αιματοκύλισμα των ευρωπαϊκών λαών κορυφώνεται!

Η 28η είναι η μέρα μηδέν για τον σύγχρονο δυτικό κόσμο. Η έκβαση του πολέμου ξεκινάει να παίρνει αντίθετη τροπή. Η πτώση του Άξονα πλησιάζει. Μέρα μηδέν για τον Πολιτισμό και τον λευκό άνθρωπο. Μέρα μηδέν για τις μετοχές των Εβραίων που ανεβαίνουν και την παγκόσμια κυριαρχία του κεφαλαίου που εδραιώνεται. Μέρα μηδέν για την πλήρη υποδούλωση μας στον αμερικανικό παράγοντα. Μέρα μηδέν για το χαμένο όνειρο της Ανεξαρτησίας!

Σαν σήμερα αντιστάθηκε γενναία, σύσσωμος ο ελληνικός λαός, σε ένα καλά στημένο θέατρο σκιών. Με αρχηγό μια μαριονέτα των Άγγλων και του Διεθνούς Σιωνισμού και αντίπαλο έναν υπερφίαλο, ξεροκέφαλο, φιλόδοξο κατακτητή. Ο ένας πολύ λίγος, ο άλλος πολύ χαζός. Και οι δύο εξυπηρέτησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το συμφέρον της παγκόσμιας άρχουσας τάξης.

Σήμερα ας «γιορτάσουμε» για τους άταφους ήρωες του 40, τα κόκκαλα των οποίων βρίσκονται ακόμα διάσπαρτα στην Πίνδο. Ας «γιορτάσουμε» για την Ελληνίδα μάνα που είδε τον άντρα της να χάνεται σε ενα πόλεμο με προαποφασισμένο τέλος. Για το παιδί της που πέθανε απ’ την πείνα που έφεραν οι Σύμμαχοι, τις βόμβες των Αμερικανών στον Πειραιά και το κονσερβοκούτι του γείτονα που έσφαξε τον αδελφό του. Ας «γιορτάσουμε» τα εκατομμύρια των νεκρών σε ολόκληρο τον κόσμο. Ας «πανηγυρίσουμε» για το καλύτερο Αίμα που χάθηκε. Για την Ευρώπη που «σώθηκε»!

«Στον πόλεμο η Αλήθεια είναι η πρώτη απώλεια», Αισχύλος

Αλέξανδρος Τζούλιος

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s