Προετοιμάζοντας την Αντίσταση

στις

Με αφορμή ορισμένα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα, θα αναλύσουμε το τεράστιο οργανωτικό έλλειμμα του εθνικιστικού χώρου και θα προτείνουμε λύσεις για την δραστική και ουσιαστική αναστροφή της κατάστασης.

Προετοιμασία και Πρόβλεψη

Όποιος έχει, έστω και ελάχιστη, εμπειρία από τομείς διαχείρισης κρίσεων (είτε στο στρατό, είτε σε μεγάλες επιχειρήσεις) γνωρίζει πώς βασικό μέτρο για την αποφυγή τους είναι η Πρόβλεψη. Πρόβλεψη και Προετοιμασία πριν την κρίση, πριν την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, πριν την όποια επίθεση του εχθρού. Αυτό θα πει ότι προβλέπεις όλα τα πιθανά σενάρια και προετοιμάζεσαι κατάλληλα για την αντιμετώπιση τους. Είναι στην κρίση του καθενός να αντιληφθεί την ευρεία γκάμα παραγόντων που χρίζουν πρόβλεψης, για έναν Εθνικιστή/Εθνικοσοσιαλιστή και τις αντίστοιχες οργανώσεις, σήμερα.

Εμείς, εδώ, θα σταθούμε στο κομμάτι της οργάνωσης του εθνικιστικού χώρου. Στον τομέα των μαζικών εκδηλώσεων, στα αίτια των αποτυχιών τους και στα μέτρα που απαιτούνται για την αδρή βελτίωση της κατάστασης.

Ας δούμε αρχικά τι συμβαίνει όποτε ανακύπτει ένα εθνικό ζήτημα, όπως φερειπείν το Μακεδονικό: Οι κατά τόπους φορείς (οργανώσεις, σύλλογοι, ομάδες, κόμματα) διενεργούν μικρές, τοπικές, δράσεις μέχρις ότου αντιληφθούν πως χρειάζεται μια μεγάλη μαζική συγκέντρωση. Με πρωτοβουλίες απλών πολιτών συνήθως, ανοίγονται σελίδες στο Facebook και είτε ανακοινώνονται (φανταστικά) συλλαλητήρια, είτε γίνονται εκκλήσεις για την διοργάνωση τους προς τους «επίσημους» φορείς. Τότε, τα κοράκια της ακροδεξιάς και της ΕΥΠ σπεύδουν να πέσουν πάνω στους ανίδεους, αυτούς, πολίτες για να καπηλευτούν και να ελέγξουν την κατάσταση. Στήνουν, εν μια νυκτί, «επιτροπές αγώνα/συλλαλητηρίων/αντίστασης κλπ.» στις οποίες μαζεύονται οι γνωστοί κωλαράδες και κυράδες περι-οπής (πρώην νεοδημοκράτες) και συνεδριάζουν σε κλειστές αίθουσες, εμπλέκοντας στην οργάνωση των συλλαλητηρίων κόμματα, δημοσιογράφους και φορείς που καμία σχέση δεν έχουν με τον Εθνικισμό, δήθεν για διαφήμιση, με αποτέλεσμα ένα συλλαλητήριο «σούπα». Μια ειρηνιστική συγκέντρωση με δημοκρατικές κορώνες και περίσσια υποκρισία. Χωρίς συγκεκριμένες θέσεις και αιτήματα, ζουρνάδες και κλαπατσίμπαλα, γελοίο, βαρετό για τη νεολαία και απόλυτα ακίνδυνο για το σύστημα. Μια κοροϊδία για «εθνικιστικό» ξεκαύλωμα που αρχίσει και τελειώνει με το «πόσο πολύ αγαπάμε την Πατρίδα και την Δημοκρατία μας»!

Άπαντες γνωρίζουν την αγάπη μας για την Ελλάδα, το ζητούμενο είναι ο εθνικιστικός χώρος να κάνει επιτέλους κάτι ουσιαστικό για την αναστροφή της κατάστασης κι έτσι από θεατής, να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Να είναι αυτός που θα οργανώνει τον κόσμο και όχι να αποτελεί διαρκώς ένα περιθωριακό υποσύνολο που συμμετέχει σε συγκεντρώσεις μόνο ως ουρά των ακροδεξιών. Διότι, όσο κι αν (εμείς) τους κράζουμε αν ακολουθούμε οτιδήποτε κάνουν, αν σε κάθε τους κάλεσμα δίνουμε το παρόν για να μη μας πουν διασπαστές, προδότες και κακούς ναζί, τότε επί του πρακτέου δεν είμαστε παρά κλακαδόροι της αφεντιάς τους. Συνένοχοι στα όποια καταστροφικά σχέδια τους. Τι συνιστά προδοσία; Το να πάρουμε μέρος σε ένα στημένο συλλαλητήριο που θα αποτελέσει μια ασφαλή βαλβίδα εκτόνωσης για το λαό ή το να απέχουμε; Ή, ακόμα καλύτερα, να το σαμποτάρουμε και να το διαλύσουμε; Η απάντηση για κάποιους από ‘μας γνωστή και αυτονόητη.

Ο εθνικιστικός χώρος οφείλει να είναι αυτός που δίνει τα παραγγέλματα και τα συνθήματα. Αυτός που θα ορίζει το ύφος και την πολιτική χροιά των μεγάλων συλλαλητηρίων. Είτε τα έχει οργανώσει αυτός, είτε όχι. Είτε με το καλό, είτε με το στανιό…

Οι Αιτίες του Προβλήματος

Η πρώτη και βασικότερη αιτία του κακού είναι η θέληση για θυσίες και ριζικές αλλαγές που απουσιάζει απ’ την πλειοψηφία των Εθνικιστών. Οι περισσότεροι προέρχονται από τα κόμματα της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς στα οποία έμαθαν να λειτουργούν με τη λογική της ψηφοθηρίας και της ανέλιξης μέσω των κοινωνικών σχέσεων. Μόνη τους επιδίωξη και στάση ζωής το να είναι αρεστοί. Δεν είναι άνθρωποι με προσωπικότητα που μάχονται και απαιτούν, που παίρνουν πρωτοβουλίες, που αναλαμβάνουν ρίσκα και το κόστος μιας ενδεχόμενης αποτυχίας. Είναι άνθρωποι δειλοί, ανίκανοι για την όποια παραδοχή ή αυτοκριτική, οι οποίοι υποστηρίζουν πως ποτέ δεν κάνουν λάθη και που πάντα έχουν κάποιον άλλο εύκαιρο για να ρίξουν τις ευθύνες για την παταγώδη αποτυχία τους. Αυτό είναι και το μοναδικό πράγμα που «προβλέπουν», τους αποδιοπομπαίους τράγους. Κατά τ’ άλλα, στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα αποφασίσουν ένα βράδυ πριν για το πώς θα κινηθούν, πως θα οργανωθεί η εκάστοτε διαδήλωση και ποιος θα μιλήσει πρώτος – το μοναδικό πράγμα που τους «καίει»… Στην χειρότερη, δεν θα έχουν οργανώσει το παραμικρό, θα έχουν δώσει απλά μέρος και ώρα συγκεντρώσεις, θα έχουν ενημερώσει άπαντες μέσω μηνυμάτων και τηλεφώνων κι έτσι χυμαδόν θα πάνε κορδωμένοι και σημαιοστολισμένοι. Αποτέλεσμα; Οι μισοί θα συλληφθούν πριν καν φτάσουν στο σημείο, άλλοι θα φάνε πέσιμο από αναρχικούς κάπου στην διαδρομή και όσοι φτάσουν θα τσακωθούν μεταξύ τους για το τι θα κάνουν, πως θα το κάνουν και για το τι συνέβη με όσους δεν τα κατάφεραν. Όπως φυσικά θα υπάρχουν και οι, «αρχέγονες», cult ακροδεξιές καρικατούρες, όπου μόνιμα εκτός τόπου και χρόνου, θα έχουν δέσει μια σημαία στο λαιμό ως μπέρτα και θα σουλατσάρουν ανενόχλητοι πάνω κάτω, δίνοντας το δικό τους σόου. Και τέλος, γύρω στη μία με μιάμιση ώρα μετά την υποτιθέμενη έναρξη θα σκάσει και ο μέγας αρχηγός να εκφωνήσει κουστουμάτος τον «πύρινο» λόγο του και να αποχωρήσει.

Όταν ο Εθνικισμός έχει μετατραπεί, από τον πόλεμο του «πεζοδρομίου», στον πόλεμο του «μικροφώνου» και των likes είναι αναμενόμενο να υπάρχει αυτή η γενικευμένη απαξίωση από τον ελληνικό λαό προς όλες τις εθνικιστικές οργανώσεις. 45 χρόνια μεταπολίτευσης ήταν αρκετά για να μάθουν να ξεχωρίζουν τους επαγγελματίες πατριώτες απ’ τους αληθινούς Αγωνιστές.

Ζούμε στιγμές τεράστιας εθνικής κρίσης, πρωτοφανών και εξόφθαλμων προδοσιών και αντί ο Εθνικισμός να ανθίζει και να καλπάζει, οδεύει ολοταχώς στον Καιάδα. Και αυτό, μάλιστα, μπορεί να μετρηθεί. Εκτός από τα πολύ χαμηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, η οποία από τις πρώτες εθνικές εκλογές του 2012 μέχρι τις τελευταίες του 2015 χάνει σταθερά ψηφοφόρους (όπως και καταρρέει εσωτερικά), βλέποντας κανείς τα στατιστικά από την επισκεψιμότητα σε όλα τα εθνικιστικά/πατριωτικά σάιτ θα παρατηρήσει ότι το 99% αυτών βρίσκεται σε πτώση! Η κρίση της αξιοπιστίας του κόσμου προς το χώρο μας, λόγο της ξύλινης γλώσσας, της ακατάσχετης ψευδολογίας, της υιοθέτησης πολιτικά ορθών θέσεων και της λογικής του Πασιφισμού, έχει καταβαραθρώσει τις περισσότερες ιστοσελίδες και οργανώσεις.

Δεύτερο βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη Ιδεολογίας. Αυτό που φωνάζουμε τα τελευταία χρόνια είναι η ανάγκη για ιδεολογική κάθαρση. Η επιβολή, με κάθε τρόπο, του Εθνικοσοσιαλισμού ως βασικής ιδεολογίας του εθνικιστικού χώρου. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει εκφράσει θέσεις που πάνε πραγματικά ενάντια στο σύστημα, εκτός απ’ τους Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές. Έχουμε, λοιπόν να διαλέξουμε μεταξύ της ελεγχόμενης αντίστασης (controlled opposition), προμετωπίδα της οποίας είναι η Χ.Α., και της πραγματικής ριζοσπαστικής αντίστασης που μπορεί να φέρει την ουσιαστική αλλαγή, τόσο στην κοινωνία, όσο και σε ολόκληρο το έθνος, ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφουμε αναλυτικά εδώ: Το Μέλλον του Εθνικισμού.

Έχει καταντήσει κουραστικό να βλέπουμε τα γνωστά παράσιτα του χώρου, τους γνωστούς καφενόβιους των γραφείων, να κλαίγονται και να αναρωτιούνται:

«Γιατί πάλι δεν έγινε τίποτα; Γιατί ο κόσμος δεν μας ακολουθεί;».

Γιατί όταν σας λέγαμε: να καθαρίσουμε ιδεολογικά τον χώρο, λέγατε: «Όχι! Θέλουμε να τα έχουμε καλά με όλους!».

Μην γελιέστε πως υπάρχουν άλλες αιτίες, αυτοί είναι οι λόγοι της παρακμής. Όταν πριν την κρίση δεν έχεις κατασταλάξει αν θέλεις να κάνεις πολιτική, καιροσκοπισμό ή ακτιβισμό, δεν πρόκειται να το μάθεις την ώρα της κρίσης. Αν πριν τα γεγονότα δεν έχεις αποφασίσει αν θα κατέβεις στο δρόμο μαζί με τη ΧΑ, τη ΝΔ και τα υπόλοιπα δημοκρατικά κόμματα ή μόνο με αυτόνομες ομάδες, δεν πρόκειται να το απαντήσεις μια μέρα πριν το συλλαλητήριο. Αν δεν γνωρίζεις τι θέλεις: να μαζέψεις ψήφους, να κάνεις απλά ντόρο ή να στρατολογήσεις κόσμο, επίσης δεν πρόκειται να το μάθεις την ώρα της πορείας.

Όταν λέγαμε: «να συσταθεί μια σοβαρή επιτροπή διοργάνωσης συλλαλητηρίων η οποία θα επιβάλει, με κάθε τρόπο, τη δική της ατζέντα και θα αποκλείει αυτούς που πρέπει, είτε πρόσωπα, είτε φορείς», η απάντηση ήταν:

«Θέλουμε να τα έχουμε καλά με όλους. Καλή είναι και η ΧΑ, καλός είναι και ο τάδε και ο δείνα. Δεν υπάρχει λόγος για κάθαρση, όλοι μαζί μπορούμε, έχουμε ανάγκη κόσμο και μπούγιο. Πρέπει όλοι να ενωθούμε» και άλλα τέτοια ευφάνταστα και ρομαντικά.

Ο στόχος των περισσοτέρων είναι το κομματικό μετερίζι, η υποψηφιότητα στις εκλογές και ένας χρήσιμος ηλίθιος να βγεί μπροστά να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Ας είμαστε ξεκάθαροι: όσο επικρατούν οι φωνές της Ένωσης, αντί της Κάθαρσης, ο Εθνικισμός θα μένει στάσιμος, στο περιθώριο της κοινωνίας. Όσο αφήνουμε να υπάρχουν 100 διαφορετικές οργανώσεις, κόμματα και «παράγοντες», ποτέ δεν θα υπάρξει σοβαρή πανελλαδική οργάνωση, ποτέ δεν θα πλησιάσουμε τον κόσμο, ποτέ δεν θα απεμπλακούμε από τα δημοκρατικά κόμματα.

Πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε αν είμαστε υπέρ της Δημοκρατίας ή όχι, υπέρ της Αστυνομίας και του Στρατού ή όχι, υπέρ της Αμερικής, του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας ή όχι, υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΕΥΡΩ ή όχι, υπέρ της Εκκλησίας και του Χριστιανισμού ή όχι, υπέρ της ΧΑ και γενικότερα της ακροδεξιάς ή όχι, υπέρ των αληθινών, ριζοσπαστικών, λύσεων ή της βολής και της καθωσπρέπει υποταγής.

Ως προς αυτό λοιπόν, για την επίτευξη μιας στοιχειώδους συνενόησης των εθνικιστών/εθνικοσοσιαλιστικών οργανώσεων σε κινηματικό επίπεδο, ακολουθούν 10 απαράβατες γραμμές.

Συμβόλαιο Συνεργασίας

Προτάσεις για την κοινή πορεία των εθνικιστικών ομάδων σε επίπεδο δρόμου:

1) Σύσταση Κεντρικής-Οργανωτικής Επιτροπής

Κάθε φορέας απ’ όσους θα συμμετέχουν θα πρέπει να δηλώσει το πολύ μέχρι 3 εκπροσώπους του, οι οποίοι θα αποτελούν πάγια μέλη της οργανωτικής επιτροπής. Σε αυτήν θα πρέπει να υπάρχουν διακριτοί ρόλοι και ευθύνες τις οποίες θα αναλαμβάνουν οι διοργανωτές. Έτσι, σταδιακά θα ξεχωρίσουν οι πιο ικανοί. Θα πρέπει να υπάρχουν υπεύθυνοι οργάνωσης, επιλογής δράσεων, υπεύθυνοι ασφαλείας, νομικής προστασίας, ιδεολογίας και προπαγάνδας, προώθησης, φωτογραφικής κάλυψης κλπ.

2) Εν αρχήν είν’ η θέληση για Αγώνα

Εθνικισμός σημαίνει Αγώνας για τη Φυλή. Και Αγώνας σημαίνει Δράση! Καμία σελίδα ιστορίας δεν γράφτηκε με μελάνι, παρά μόνο με Αίμα. Σαφώς και είναι αναγκαία η κάθε μορφής προπαγάνδα, είτε διαδικτυακή, είτε έντυπη, αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να υπάρχει η θέληση για Δράση και Αυτοθυσία. Δεν νοείται να υπάρχουν στο χώρο οργανώσεις ή άτομα που δηλώνουν «Εθνικιστές/Εθνικοσοσιαλιστές» ενώ παράλληλα καταδικάζουν ή αποφεύγουν την οποιαδήποτε μορφής δράση.

3) Θέσπιση των κυριότερων Θέσεων και Εχθρών

Είναι απαραίτητο να υπάρξει κοινή Ιδεολογική κατεύθυνση όλων των φορέων που θα συμμετέχουν στις μαζικές διαδηλώσεις, όπως και κοινοί εχθροί, έτσι ώστε να υπάρχει ομοφωνία απόψεων. Εχθρός μας είναι η Δημοκρατία και η κομματόδουλη ηγεσία της Αστυνομίας. Εχθρός μας είναι η Εκκλησία και η ξενόδουλη στρατιωτική ηγεσία της χώρας. Εχθρός μας είναι οποιοσδήποτε σταθεί εμπόδιο στον δρόμο μας. Καταδικάζουμε, επίσης, την ηγεμονία του ΔΝΤ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ στην Πατρίδας μας. Επιθυμούμε μια Φυλετικά Ομοιογενής, Ανεξάρτητη, Ελεύθερη και Δυνατή Ελλάδα, με Εθνικό Στρατό, Νόμισμα και Συνείδηση. Απαγορεύεται διά ροπάλου η παραμικρή σχέση με πολιτικά κόμματα, είτε της Δεξιάς, είτε της Ακροδεξιάς (συμπεριλαμβανομένων των υποτιθέμενων εθνικιστικών/πατριωτικών). Εχθρός μας είναι ο Καπιταλισμός, ο Μαρξισμός, η φιλελεύθερος τρόπος ζωής και ο αντιρατσισμός. Καταδικάζουμε την Πολιτική Ορθότητα και τον Πασιφισμό.

4) Διακοπή σχέσεων με τη Χρυσή Αυγή

Είναι δεδομένο, μιας και ο αυτόνομος χώρος προέκυψε ως επί το πλείστων από τους αποχωρήσαντες από τη ΧΑ και όχι εκ του μηδενός, ότι όποιος βρίσκεται σε αυτόν πρέπει να διαχωρίζει τη θέση του από τις πρακτικές και τις εκδηλώσεις της. Πρέπει να δείξουμε στην κοινωνία ότι Εθνικισμός δεν είναι οι ακροδεξιές ομιλίες στη βουλή, οι φωνασκίες στα κανάλια και οι επετειακές κλαψογιορτές, αλλά ο αγώνας στο δρόμο, μακριά από πολιτικούς καιροσκοπισμούς, προσωπικές φιλοδοξίες και ιδιοτέλειες. Το λενινιστικό δόγμα της ΧΑ: «όσο χειρότερα για τους άλλους, τόσο καλύτερα για μας» στρέφεται ευθέως ενάντια στα συμφέροντα του Έθνους. Βασική μας αρχή είναι: Το Εθνικό συμφέρουν υπερέχει του Ατομικού-Κομματικού!

*Εν έτη 2021 η ΧΑ έχει πλέον ένα πιστό της αντίγραφο: τους «Έλληνες ΓΤΠ». Είναι αυτονόητο ότι η παραπάνω θέση περί διακοπής σχέσεων συμπεριλαμβάνει καί αυτούς, όπως και κάθε άλλο κόμμα.

5) Διασφάλιση της Ασφάλειας και της Επιτυχίας των κινητοποιήσεων

Η Ασφάλεια στις δράσεις είναι ένα πολυεπίπεδο ζήτημα που χρειάζεται ειδική και σοβαρή πρόβλεψη. Ξεκινάει από τις ομάδες περιφρούρησης και φτάνει μέχρι την εξασφάλιση της νομιμότητας και της αποφυγής συλλήψεων. Η διασφάλιση της επιτυχίας έγκειται στην πιστή εφαρμογή του σχεδίου δράσης και στην υπακοή τους οργανωτές και στις ομάδες περιφρούρησης. Στην αποφυγή αυτόνομων, ασύντακτων και επιπόλαιων ενεργειών, όπως και στην αποφυγή καπελωμάτων και ύποπτων παρεισφρήσεων. Μια επιτυχημένη εκδήλωση, χωρίς συλλήψεις και απώλειες, ολοκληρώνεται με τη σωστή προβολή της στο διαδίκτυο.

6) Αλληλεγγύη και Συνέπεια λόγου και πράξεων

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε κοινές δράσεις θα πρέπει να εκφράζουν έμπρακτα την Αλληλεγγύη τους στους υπολοίπους, όποτε αυτή είναι αναγκαία, καθώς και να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Η Διοίκηση θα πρέπει να είναι αμείλικτη με όποιον θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα, την συνοχή των μελών, τους στόχους της σύμπραξης και τον σκοπό των δράσεων ή παραβιάζει τους νόμους του κράτους. Οι αποφάσεις της κεντρικής επιτροπής θα πρέπει υποχρεωτικά να εφαρμόζονται από όλους τους συμμετέχοντες

7) Διασφάλιση Αυτοτέλειας προς αποφυγής καπελωμάτων

Κάθε οργάνωση από τις συμμετέχουσες είναι υπεύθυνη για την διασφάλιση της αυτοτέλειας και του ξεχωριστού χαρακτήρα, αισθητικής, έκφρασης και ιδεολογικής τοποθέτησης της. Παράλληλα, απαγορεύεται να γίνονται προσπάθειες καπελώματος των κοινών ενεργειών, όπως η ανάρτηση πανό με το όνομα της εκάστοτε οργάνωσης. Στις κοινές δράσεις θα επιτρέπονται μόνο θεματικά πανό τα οποία θα μπορούν να φέρουν μόνο σε μια γωνία ως μικρογραφία το όνομα ή το λογότυπο της οργάνωσης που το έφτιαξε.

8) Ειδική μέριμνα για τα υλικά

Θα πρέπει να γίνεται ειδική μέριμνα και προ-συνεννόηση για το τι υλικά θα φέρνει η κάθε ομάδα και για το πώς αυτά θα επιστρέφονται στην ολότητα τους, μετά το πέρας της εκάστοτε δράσης. Επίσης, θα πρέπει να αποφασιστεί αν θα υπάρχει ειδικός εξοπλισμός/υλικά αποκλειστικά και μόνο για τις κοινές δράσεις.

9) Σύσταση Κινηματικού Ταμείου

Κρίνεται απολύτως απαραίτητη η ίδρυση ενός Κινηματικού Ταμείου μέσω του οποίου πέρα από την αγορά υλικών, θα μπορούν να βοηθηθούν και όσοι τυχόν διωχθούν μελλοντικά από το καθεστώς

10) Απαρέγκλιτη τήρηση Κανόνων και Απορρήτου

Είναι δεδομένο ότι πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα το απόρρητο εις ότι αφορά τις προεργασίες και προ-συζητήσεις για τις επερχόμενες δράσεις ή συγκεντρώσεις. Μετά την απόφαση της κεντρικής-οργανωτικής επιτροπής και τον ορισμό του πλάνου, της ημέρας και της ώρας, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθούν τη γραμμή και τις οδηγίες της κεντρικής επιτροπής αναφορικά με την γνωστοποίηση τους, που είτε θα γίνεται δια ζώσης στους Συναγωνιστές, είτε με δημόσια ανακοίνωση.

Από Εμάς εξαρτάται αν θα αφήσουμε τη χώρα στο έλεος της αριστεράς και τους αγανακτισμένους Έλληνες βορά στις κομματικές επιδιώξεις της ΧΑ. Στο χέρι μας είναι να βάλουμε τάξη στο χώρο ξανά και να χαράξουμε ένα νέο δρόμο προς την λευτεριά!

Για τη Πατρίδα και το λαό, για το Έθνος και τον Σοσιαλισμό!

Αλέξανδρος Τζούλιος

Διαβάστε επίσης:

Το Μέλλον του Εθνικισμού: Κουλτούρα, Αισθητική, Ηθική

Πρώτη δημοσίευση άρθρου: 18/9/18 Αρχηγίσκοι, υπο-ομάδες χωρίς ουσία, έλλειψη ιδεολογίας… Με άλλα λόγια, ελληνικός «εθνικιστικός» χώρος. Βραχύβιες υπάρξεις ακροδεξιο-μεταξικο-πατριωτο-χουντο-στρατόκαυλων και ό,τι άλλο λάχει, που περισσότερο με κουμπαριάτικη απογευματινή έξοδο μοιάζει παρά με…

Resist to Exist

Καλώς όρισες στο Resist to Exist! Ένα ιστολόγιο για Εμάς που η Αντίσταση είναι τρόπος ζωής – για όλους τους Ελεύθερους και Ανυπότακτους Έλληνες.Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στους Ζωντανούς! Χαιρετίζω τους…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s