Υπογεννητικότητα: Αποχαιρέτα την Ελλάδα που χάνεται!

στις

Η πρόσφατη δημοσίευση των στατιστικών για την εξέλιξη των δημογραφικών μεγεθών στην χώρα μας για το έτος 2017, από την ΕΛΣΤΑΤ, επιβεβαιώνει πλήρως τις ανησυχίες μας για το μέλλον του ελληνισμού, καθώς ο αριθμός των γεννήσεων βρίσκεται σε νέο ιστορικό χαμηλό!

Από το 2000 και έπειτα, το ισοζύγιο γεννήσεων-θανάτων είναι σχεδόν μόνιμα αρνητικό, ενώ από το 2010 και έπειτα οι αποκλίσεις αυξάνονται δραματικά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τη Δευτέρα, οι γεννήσεις στην Ελλάδα το 2017 παρουσίασαν μείωση κατά 4.7% σε σχέση με το 2016 ενώ αντιστοίχως οι θάνατοι παρουσίασαν αύξηση κατά 4,8%.

Γράφημα ΕΛΣΤΑΤ για θανάτους-γεννήσεις
Γράφημα της ΕΛΣΤΑΤ για θανάτους-γεννήσεις

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το 2010 μετρούσαμε 5.682 γεννήσεις περισσότερες από ότι θανάτους, ενώ το 2017 οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά 35.984! Η κατάσταση αυτή φαίνεται να έχει μακροπρόθεσμη επίπτωση στην πορεία του πληθυσμού της χώρας μας, κρίνοντας από την πρόβλεψη της EUROSTAT, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα το 2080 θα έχει πληθυσμό 7,2 εκατομμύρια, αποτελώντας έτσι τη μικρότερη πληθυσμιακά χώρα της ΕΕ!

Άκρως ανησυχητικό, επίσης, είναι το εύρημα ότι αύξηση της τάξης του 7,1% παρουσίασαν το 2017 οι γεννήσεις νεκρών βρεφών στη χώρα μας!

Εις ότι αφορά τους γάμους, το 2017, τελέστηκαν 50.138 σ’ όλη την επικράτεια με τους πολιτικούς (25.163) να υπερισχύουν των θρησκευτικών (24.795).

Τέλος, ραγδαία άνοδο παρουσίασαν τα σύμφωνα συμβίωσης σε ποσοστό που έφτασε το 29,5%!

Γράφημα για την εξέλιξη των γάμων στην Ελλάδα
Γράφημα για την εξέλιξη των γάμων στην Ελλάδα

Η Κρίση επιδεινώνει το Δημογραφικό!

Η αρνητική επίδραση που έχει η οικονομική κρίση στους νέους Έλληνες έχει καταστήσει όλο και δυσκολότερη την λήψη της απόφασης για την γέννηση ενός παιδιού. Η μείωση του εισοδήματος αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα, που συμβάλλει σε αυτή την κατάσταση, αλλά όχι τον μοναδικό.

Η νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί για τους Έλληνες δεν περιλαμβάνει απλώς μεγάλα ποσοστά ανεργίας και χαμηλές αμοιβές. Η επισφαλής απασχόληση και οι «ευέλικτες» μορφές εργασίας, που σε πολλές περιπτώσεις είναι ανασφάλιστες, με πολύ χαμηλούς μισθούς και ενίοτε απαράδεκτες συνθήκες εργασίας αποτελούν σημαντική τροχοπέδη για την δημιουργία οικογένειας από νέους Έλληνες που δεν έχουν παιδιά, ενώ λειτουργεί αποτρεπτικά και για όσους ήδη έχουν να αποκτήσουν κι άλλα, συμβάλλοντας στη μεγέθυνση του δημογραφικού προβλήματος.

Όταν κάποιος εργάζεται χωρίς ασφάλιση ή υπό τον διαρκή φόβο της ανεργίας, όταν δεν γνωρίζει εάν θα πληρωθεί από τη δουλειά του τον επόμενο μήνα, δεν είναι εύκολο να λάβει την απόφαση να αποκτήσει παιδί.

Η γέννηση και η ανατροφή ενός παιδιού έχουν ένα κόστος που για τα νέα ζευγάρια, μέσα σε αυτές τις συνθήκες είναι δυσβάσταχτο, αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Δήμητρα-Ινές Αγγελή, αν. ταμίας της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας και γενική γραμματέας της Ένωσης Πολυτέκνων Αττικής.

«Το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα νέο ζευγάρι που θέλει να κάνει παιδί είναι ότι δεν υποστηρίζεται η κύηση από την δημόσια υγεία. Χρειάζεται δηλαδή προγεννητικός έλεγχος, που, με τις παροχές να είναι τόσο λίγες στον δημόσιο τομέα, μία εξέταση β’ επιπέδου που γίνεται στην 17η εβδομάδα, η κυοφορούσα θα πρέπει να έχει κλείσει ραντεβού με δημόσιο φορέα από πριν ακόμη πληροφορηθεί την εγκυμοσύνη για να την κάνει στην ώρα της! Έτσι, όλοι θα τρέξουν προς τον ιδιωτικό τομέα». 

«Είναι δυνατόν στις μέρες μας τα απαραίτητα για ένα παιδί μέχρι τριών ετών βρεφικά είδη να έχουν ΦΠΑ 24%; Φαντάζεστε για τι έξοδο μιλάμε στον οικογενειακό προϋπολογισμό; Και, φυσικά, μετά έρχεται το κόστος της εκπαίδευσης» .

«Oι ανασφάλιστοι γονείς δεν μπορούσαν μέχρι το 2016 να πληρώσουν τα έξοδα εγκυμοσύνης και τοκετού, ενώ το περιορισμένο εισόδημά τους δεν επιτρέπει την ανατροφή παιδιού. Ζευγάρια κάνουν υπολογισμούς πόσους μισθούς τους χρωστάνε, πόσους μήνες θα έχουν ακόμα δουλειά για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε μία εγκυμοσύνη ή όχι. Γυναίκες με ένα παιδί, διακόπτουν τη δεύτερη κύηση γιατί σκέφτονται πώς θα επιβιώσει η υπόλοιπη οικογένεια». 

«Ένας μεγάλος αριθμός νέων ανθρώπων εγκατέλειψε την Ελλάδα κατά τα χρόνια της κρίσης, προκειμένου να αναζητήσει αλλού εργασία, ή καλύτερες συνθήκες για την εργασία του. Πολλοί από αυτούς, δύσκολα θα επιστρέψουν στην χώρα όσο βλέπουν ότι οι νέες αυτές μορφές εργασιακών σχέσεων τείνουν να παγιωθούν: Η μείωση της ανεργίας, πλέον, συνεπάγεται μείωση της πλήρους απασχόλησης».

Το Δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι, όμως, ταυτόχρονα και Φυλετικό!

Η Ελλάδα των μνημονίων βλέπει το μέλλον της να χάνεται χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερο. Σύμφωνα με τα στατιστικά το 2017 γεννήθηκαν 88.553 παιδιά. Από αυτά, όμως, δεν γνωρίζουμε πόσα είναι ελληνόπουλα και πόσα ανήκουν σε μετανάστες ή Ρομά. Ένα ρεαλιστικό ποσοστό θα ήταν 25-30% μιας και ως γνωστόν, εις ότι αφορά τουλάχιστον τους Ρομά, γεννοβολούν ασύστολα… Επίσης, πρέπει να αναλογιστούμε τα μικτά ζευγάρια. Με έναν γονιό Έλληνα και έναν ξένο που αντιστοιχούν σε ένα 8-10%. Εν τέλει θα είναι ευτύχημα αν απομείνουμε με 53.131 νέους Έλληνες για το 2017.

Οι Αιτίες

Ποια είναι, όμως, τα αίτια του δημογραφικού προβλήματος και γιατί σύμφωνα με τον Α. Λαυρέντζο οδηγούμαστε στον αφανισμό του ελληνικού Γένους με μαθηματική ακρίβεια;

Αρχικά πρέπει να τονίσουμε εμφατικά ότι: Το Δημοσιογραφικό ΔΕΝ είναι ενα φαινόμενο της οικονομικής κρίσης! Είναι μια σταδιακή μείωση του πληθυσμού που παρατηρείται τα τελευταία 40 χρόνια και που μόνο επιδείνωσε η κρίση αλλά ΔΕΝ προκάλεσε! Αυτό αποτελεί και το κλειδί στην εύρεση των αιτιών του προβλήματος.

Οικονομία: Ξεκινάμε από το προφανές μιας και είναι το πιο σημαντικό στα χρόνια που διανύουμε. Τα μνημόνια έφεραν την τρομακτική άνοδο της ανεργίας μαζί με την κατάρευση του ασφαλιστικού συστήματος και την καθιέρωση της μαύρης εργασίας και της ημιαπασχόλησης. Η πτώση του βασικού μισθού, οι περικοπές των συντάξεων, η μείωση της αγοραστικής δύναμης του λαού, όπως και η αύξηση των ενοικίων αποτελούν εξίσου σημαντικές επιπτώσεις των εθνοδιαλυτικών μνημονιακών πολιτικών. Όταν ο υποψήφιος γονιός δεν γνωρίζει αν τον επόμενο μήνα θα είναι σε θέση να πληρώσει το ρεύμα του, το νοίκι του ή το φαΐ του είναι απίθανο να σκεφτεί να κάνει οικογένεια. Τα νέα ζευγάρια ζουν ως επί το πλείστον χωριστά, ο καθένας στους γονείς τους, διότι αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα ενός δικού τους σπιτιού, πόσο μάλλον ενός παιδιού.

Ένα έθνος για να επιβιώσει πρέπει κάθε γυναίκα να κάνει τουλάχιστον 2 παιδιά! Και αυτό γιατί πρέπει να γεννήσει τουλάχιστον μια κόρη η οποία θα την αντικαταστήσει και θα γεννήσει με την σειρά της νέα παιδιά. Στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια, τουλάχιστον, ο δείκτης γονιμότητας ανά γυναίκα είναι στο 1,3. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ένα τυχαίο δείγμα 100 γυναικών στην Ελλάδα θα φέρει στον κόσμο 130 παιδιά, όπου από αυτά μόνο τα 65 θα είναι κόρες. Οι γενιές λοιπόν βαθμιαία συρρικνώνονται!

Το νεοελληνικό κράτος ακολουθώντας τις εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποδαυλίζει την μείωση των γεννήσεων με την βαριά φορολόγηση όλων, την μη στήριξη και φοροαπαλλαγή των πολυτέκνων, την νομιμοποίηση των αμβλώσεων, αλλά και την γενικότερη υποβάθμιση της σοβαρότητας του προβλήματος.

Μετανάστευση: Άμεση απόρρια της οικονομικής κρίσης είναι αποδεδειγμένα πλέον η φυγή των νέων Ελλήνων στο εξωτερικό. Το καλύτερο Αίμα μας τρέπεται σε άτακτη φυγή από αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο κράτος προς αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής. Μαζί τους όμως, οι Έλληνες μετανάστες, παίρνουν και τους μελλοντικούς Έλληνες οι οποίοι γεννιόνται στο εξωτερικό μειώνοντας έτσι κι άλλο τις εγχώριες γεννήσεις και αυξάνοντας κατά πολύ την μέση ηλικία του ελληνικού λαού. Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, ο ελληνικός πληθυσμός το 2015 ήταν ήδη ο 6ος πιο γηρασμένος στον κόσμο, ενώ το 2030 αναμένεται να είναι ο 5ος με μέση ηλικία τα 49 έτη! Από την άλλη, η αθρόα είσοδος λαθρομεταναστών αυξάνει πλασματικά τον πληθυσμό της χώρας, όπως και τις γεννήσεις, βοηθώντας τους κυβερνώντες να συγκαλύπτουν το πρόβλημα. Άλλωστε η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού με ξένους αποτελεί, όπως ομολογούν οι ίδιοι, οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μουζάλας: Οι πρόσφυγες θα βοηθήσουν στο δημογραφικό πρόβλημα.

Ξυδάκης: Οι πρόσφυγες μπορεί να βοηθήσουν το δημογραφικό της χώρας.

Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες: Η παρουσία μεταναστών βελτίωσε το δημογραφικό στην Ελλάδα

«Οι πολλές και ποικίλες ποιότητες, που περικλείουν αντιθέσεις και είναι δύσκολο να τις δαμάσεις, καταστρέφονται προτού βρεθούν μαζί, εφόσον, όπως σε πόλη με ανθρώπους μιγάδες που έχουν συγκεντρωθεί από παντού, δεν είναι εύκολο να φτάσουν σε κατάσταση ενότητας και ομοιοπάθειας, αλλά κάθε μία τραβάει προς αυτό που της είναι οικείο και είναι δύσκολο να συνδυαστεί με το αλλόφυλο» Πλούταρχος («Συμποσιακά», Δ΄, Πρόβλημα Α΄, 661C).

Επιμειξία: Θα ήταν έγκλημα να μην κάνουμε λόγο για την άνευ ιστορικού προηγουμένου φυλετική επιμειξία που βιώνουμε τα τελευταία 15 χρόνια. Επιβιώσαμε 400 χρόνια τουρκοκρατίας, πολεμικών συγκρούσεων, κατοχής και εμφυλίου για να μας εξαφανίσει σιωπηρά η Δημοκρατία! Τα νέα πρότυπα, τα νέα ήθη και έθιμα που διδάσκει η Μαρξιστικοποιημένη ελληνική δημοκρατία σε συνδυασμό με τα ΜΜΕ, προτείνουν μεταξύ άλλων την φυλετική επιμειξία ως κάτι το θεμιτό και υγιές. Οι ορδές των Αλβανών του ’92 όπως και οι πρόσφατες από την Μέση Ανατολή αποτελούν το νέο αίμα που μπολιάζει αργά αλλά σταθερά την φυλή μας. Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλές περιπτώσεις με τους Έλληνες ομογενείς οι οποίοι τεκνοποιούν με αλλοεθνείς (Αμερικανούς, Βρετανούς, Αυστραλούς, Γερμανούς κλπ).

Φιλελευθερισμός: Τα νέα πρότυπα της Νέας Τάξης που υπακούει στα κελεύσματα του Πολιτιστικού Μαρξισμού, γαλουχούν τις νέες γενιές Ελλήνων με φιλελεύθερες ιδέες υπέρ του επαγγελματικού καριερισμού, τον άτεκνο βίο χωρίς υποχρεώσεις, ενάντια γενικότερα στην ιδέα της οικογένειας, ενάντια στην μονογαμικότητα αλλά και υπέρ της υιοθεσίας. Εξού και η ραγδαία αύξηση στα σύμφωνα συμβίωσης, τα διαζύγια και τις γυναίκες που δηλώνουν ότι δεν θέλουν να κάνουν ποτέ παιδιά επειδή είναι βάρος, επειδή δεν θέλουν να γίνουν αυτό που λαϊκά ονομάζουν «δούλα και κυρά»!

Ομοφυλοφιλία/Φεμινισμός: παράλληλα με τα ανωτέρω υπάρχει μια τεράστια έξαρση της ομοφυλοφιλίας ως κοινωνικής συμπεριφοράς και σεξουαλικής επιλογής. Με λίγα λόγια είναι της μόδας. Όπως της μόδας είναι και ο Φεμινισμός που προπαγανδίζουν διάφορα φυλετικά εκτρώματα τα οποία τυγχάνει να είναι στο σύνολο τους λεσβίες οι οποίες επευφημούν τις εκτρώσεις, την διάλυση των πατριαρχικών οικογενειών και φυσικά την ομοφυλοφιλία.

HIV/Ναρκωτικά: Απόρροια των κοινωνικών προτύπων αυτών είναι σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις και οι καταχρήσεις που οδηγούν σε βαρύτητα προβλήματα υγείας, μέχρι και τον ίδιο τον θάνατο. Μια άρρωστη νεολαία δεν μπορεί να παράξει επουδενί υγιείς απογόνους πόσο μάλλον να δουλέψει και να συντηρήσει τον εαυτό της. Άρα μιλάμε για ένα μείζον εθνικό πρόβλημα που πάει χέρι χέρι με το Δημογραφικό.

Εν κατακλείδι, βλέπουμε ότι το Δημογραφικό είναι ένα πολυσύνθετο πρόβλημα, η λύση του οποίου βρίσκεται πολύ πιο πέρα από την αναστροφή της οικονομικής κρίσης. Είναι ένα αξιακό ζήτημα, ένα ιδεολογικό και ηθικό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας η οποία δεν έχει επουδενί την τεκνοποίηση ως βασική προτεραιότητα. Ακόμα και όσοι αποφασίζουν να αποκτήσουν ένα παιδί, λόγω των υπέρογκων κοινωνικών απαιτήσεων και προτύπων που εχει επιβάλει ο αστικός τρόπος ζωής (ο οποίος έχει δυστυχώς περάσει σε όλες τις οικονομικές τάξεις) αδυνατούν να ανταποκριθούν. Τέτοια είναι, οι δύο ξένες γλώσσες από πολύ μικρή ηλικία, τα φροντιστήρια ή τα ιδιαίτερα από το δημοτικό, ο ρουχισμός και ο σχολικός εξοπλισμός που «πρέπει» να ανανεώνεται συνέχεια και ούτω καθεξής. Όλα αυτά τα «πρέπει» μαζί με την απαραίτητη, για εμάς, εγγραφή σε κάποιο αθλητικό σωματείο ή ομάδα συνθέτουν ένα δυσβάσταχτο οικονομικό «πακέτο» που ξεπερνάει κατά πολύ τον προϋπολογισμό ενός χαμηλόμισθου νοικοκυριού.

Όλες αυτές οι αντιλήψεις με τις οποίες μπολιάζει την ελληνική κοινωνία η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία πρέπει να εξαλειφθούν! Βασικός σκοπός ζωής κάθε Έλληνα πρέπει να είναι η απόκτηση απογόνων, με κάθε μέσο. Αρκεί να τεκνοποιεί με Έλληνες και να είναι βιώσιμη, έστω και με τα απολύτως απαραίτητα, η ανατροφή των παιδιών.

Πρέπει να τσακίσουμε τον Πολιτιστικό Μαρξισμό σε κάθε έκφανση του. Πρέπει να επιβληθούμε ιδεολογικά στην ελληνική κοινωνία δημιουργώντας την δική μας πνευματική ηγεμονία! Μόνο τότε θα επιστρέψουμε στις ρίζες μας και τον φυσικό τρόπο ζωής. Μόνο τότε θα επικρατήσουν υγιή πρότυπα, μακριά από καταχρήσεις, ομοφυλοφιλικές διαστροφές, φεμινιστικά δόγματα και (πάνω απ’ όλα) φυλετικές επιμειξίες.

«Με κάθε τρόπο, με κάθε μέσον, με όποια θυσία κι αν χρειαστεί, θα εξασφαλίσω ένα μέλλον για την ελληνική φυλή. Διασφαλίζοντας την καθαρότητα του Αίματος και την εδαφική ακεραιότητα της Γης μου. Προασπίζοντας την ιστορία, τον πολιτισμό και τους αγώνες των προγόνων μου». 

Αλέξανδρος Τζούλιος

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s