Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης: η αρχή του τέλους της Λευκής Φυλής

στις

Την Τετάρτη 19/12 επικυρώθηκε οριστικά -ερήμην του ελληνικού λαού- το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης από την γενική συνέλευση του ΟΗΕ.

Το Σύμφωνο είχε αρχικά εγκριθεί στην συνδιάσκεψη του Μαρακές, στο Μαρόκο, στις 11/12. Στην ψηφοφορία που έγινε, 152 χώρες ψήφισαν υπέρ, 12 απείχαν από τη διαδικασία, ενω ΗΠΑ, Ισραήλ, Τσεχία, Πολωνία και Ουγγαρία ψήφισαν κατά!

Ελάχιστη μερίδα του ελληνικού λαού γνωρίζει τι πραγματικά περιέχει αυτή η διακρατική συμφωνία των κρατών-μελών του ΟΗΕ και την βαρύτητα της για το μέλλον του Έθνους μας, όπως και ολόκληρης της λευκής φυλής.

Διαβάστε το Σύμφωνο στα ελληνικά εδώ:
https://ergdhmerg.wordpress.com/2018/12/04/το-διαβόητο-κείμενο-της-11ης-12ου-2018/

Το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση (Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration) αποδέχεται «de facto» την παράνομη μετανάστευση ως αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα, καταργώντας έτσι, επί της ουσίας, τον όρο λαθρομετανάστης και τα εθνικά σύνορα των κρατών που το υπέγραψαν.

Το 34ων σελίδων κείμενο του Συμφώνου στοχεύει, όπως αναφέρει, στην ανάπτυξη ενός κοινού πλαισίου δράσης για την διαχείριση των μεταναστών -όχι των προσφύγων, οι οποίοι εμπίπτουν στο υφιστάμενο διεθνές νομικό πλαίσιο- μέσω 23 διαφορετικών στόχων. Το Σύμφωνο παρ’ όλα αυτά δεν είναι δεσμευτικό, πράγμα που σημαίνει ότι οι χώρες που το υπέγραψαν δεν είναι υποχρεωμένες να εφαρμόσουν όλα τα μέρη του, καθώς επίσης αναφέρει ότι τα κράτη συνεχίζουν να διατηρούν το δικαίωμα στο να καθορίζουν την εθνική μεταναστευτική τους πολιτική σύμφωνα με την κείμενη διεθνή νομοθεσία.

Αυτό που δεν αναφέρει, όμως, το Σύμφωνο είναι ότι πατώντας πάνω σε αυτό, πολύ σύντομα θα αλλάξει και η διεθνής νομοθεσία και πλέον θα επιβάλλονται σημαντικές κυρώσεις στις χώρες που θα κλείνουν τα σύνορα τους. Φτάσαμε στο οξύμωρο και πρωτοφανές ιστορικά σημείο Αμερικανοί και Εβραίοι να φρουρούν τα σύνορα τους ενώ οι Ευρωπαίοι να τα αφήνουν ορθάνοιχτα υπογράφοντας οικειοθελώς την αυτοκτονία τους.

Σήμερα κρίνεται πιο επιτακτική από πότε η ανάγκη να διαλυθεί συθέμελα η Ευρωπαϊκή Ένωση και την θέση της να πάρουν αυτόνομα έθνη-κράτη που θα φρουρούν καλά τα σύνορα τους και θα προστατεύουν συλλογικά την λευκή φυλή.

Η Ελλάδα, η οποία ως γνωστόν αποτελεί μια απ’ τις βασικότερες εισόδους λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, κρατάει στα χέρια της το «κλειδί» της σωτηρίας ή του ολοκληρωτικού αφανισμού. Η τύχη της φυλής μας βρίσκεται στα χέρια μας. Είτε θα ανατρέψουμε το σύστημα και θα επιβιώσουμε, είτε θα χαθούμε για πάντα!

Άμεσα επακόλουθα του Συμφώνου είναι τα εξής:


1) 152 χώρες θα έχουν ανοιχτά τα σύνορα τους για όποιον θέλει να μπει.
2) Δεν υφίσταται πλέον, σε αυτές, παράνομη μετανάστευση.
3) Ο όρος λαθρομετανάστης θα ποινικοποιηθεί.
4) Όσοι εκφράζουν θέσεις ενάντια στους μετανάστες θα βρίσκονται νομικά υπόλογοι.
5) Η μετανάστευση προς την Ευρώπη θα ξεπεράσει κάθε ιστορικό προηγούμενο.
6) Θα συσταθούν δεκάδες ΜΚΟ διακινήσεις ανθρώπων, όπου θα αντικαταστήσουν και επίσημα πλέον τους λαθρέμπορους.
7) Τα κέρδη για τον Καπιταλισμό θα είναι τεράστια. Εκατομμύρια άνθρωποι θα κάνουν χρήση τέτοιων υπηρεσιών.
8) Δεν θα υπάρχουν πλέον χώροι κράτησης μεταναστών.
9) Τα κεφάλαια για την περίθαλψη τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα μειωθούν, αφού πλέον δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ προσφύγων και μεταναστών έτσι κανείς δεν θα χρειάζεται να δηλώνει «πρόσφυγας», όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Συνεπώς, οι δηλωμένοι ως «πρόσφυγες» θα είναι ελάχιστοι σε αριθμούς.
10) Το βάρος της σίτισης και στέγασης των νέων μεταναστών θα επιβαρύνει τους πολίτες της εκάστοτε χώρας.

Και τέλος, και πιο σημαντικό απ’ όλα:
11) Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει την Τουρκία ή την Αλβανία, επί παραδείγματι, να στείλει έναν οποιονδήποτε αριθμό στρατιωτών στην Ελλάδα υπό τον μανδύα του «μετανάστη» όπου την κατάλληλη στιγμή θα χρησιμοποιήσει για να επιτύχει τον όποιο σκοπό της. Αυτό βέβαια είναι κάτι που γινόταν μέχρι σήμερα ούτως ή άλλως, πλέον όμως μπορεί να γίνει 10 ή 100 φορές πιο μαζικά χωρίς κανένα ουσιαστικό προκάλυμμα και κόπο.

Όλα τα ανωτέρω θα ισχύσουν όσο η ελληνική κυβέρνηση παραμένει ανοιχτή (μπρος και πίσω) το ίδιο και η πατρίδα μας, στις ορέξεις του κάθε γείτονα μουσουλμάνου επίδοξου έποικου.

Τα Γελοία Επιχειρήματα του ΟΗΕ

Υπογραμμίζοντας τις «προσπάθειες» που καταβλήθηκαν για να επιτευχθεί το Σύμφωνο, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες κάλεσε τις χώρες «να μην υποκύψουν στον φόβο ή στα ψευδή αφηγήματα» για τη μετανάστευση. Άραγε είναι ψευδές ότι εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες κατέφθασαν στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια;

«Η μετανάστευση από το νότο προς το νότο σήμερα είναι μεγαλύτερη απ’ ό,τι από το νότο προς το βορρά. Για παράδειγμα, υπάρχουν περισσότεροι Αφρικανοί μετανάστες σε άλλες αφρικανικές χώρες απ’ ό,τι στην Ευρώπη».

Ο Γ.Γ. του ΟΗΕ θέλει να μας πείσει με αυτό το σαθρό επιχείρημα ότι η εσωτερική μετανάστευση μιας χώρας ή μιας ομοιογενούς φυλετικά Ηπείρου, όπως η Αφρική, είναι το ίδιο με την μαζική είσοδο αλλόφυλων ισλαμιστών στην λευκή Ευρώπη.

«Σήμερα, ποσοστό μεγαλύτερο του 80% του παγκόσμιου πληθυσμού μετακινείται μεταξύ των χωρών με ασφαλή και ομαλό τρόπο», αλλά η παράτυπη μετανάστευση έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 60.000 ανθρώπους από το 2000 μέχρι σήμερα. Αυτό, είναι μια πηγή συλλογικής ντροπής. Πίσω από κάθε νούμερο υπάρχει ένα άτομο -μια γυναίκα, ένα παιδί, ένας άνδρας, που απλώς ονειρευόταν ό,τι και ο καθένας μας, μια ευκαιρία, αξιοπρέπεια και μια καλύτερη ζωή».

Άραγε έχουν μετρήσει τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων από ενέργειες τέτοιων κακόμοιρων ισλαμιστών μεταναστών που διέσχισαν τα σύνορα της Ευρώπης; Οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν στις πατρίδες τους δεν ήταν γυναίκες και παιδιά που ονειρεύονταν μια καλή, ασφαλή και αξιοπρεπή ζωή, χωρίς να κινδυνεύουν να ανατιναχτούν μέσα στο μετρό στο δρόμο για τη δουλειά ή το σπίτι τους ακούγοντας έναν ισλαμιστή να κραυγάζει «allahu akbar»;

Και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να υποκύψουμε στον φόβο της ψευδούς ρητορικής. Οι κοινωνίες είναι ισχυρότερες, πιο ανθεκτικές και εμπλουτισμένες, όχι απειλούμενες από τη διαφορετικότητα. Το Παγκόσμιο Σύμφωνο, βασίζεται σε δύο απλές ιδέες: πρώτον στο ότι η μετανάστευση υπήρχε πάντα- αλλά σε έναν κόσμο όπου είναι περισσότερο από ποτέ αναπόφευκτη και απαραίτητη, θα πρέπει να υπάρχει καλή διαχείριση και να είναι ασφαλής, όχι παράτυπη και επικίνδυνη».

Άραγε γιατί δεν λέει ευθέως ότι ο «εμπλουτισμός» στον οποίο αναφέρεται έχουν σκοπό να γίνει τόσο πολιτισμικά όσο και φυλετικά; Γιατί άραγε δεν λένε ανοιχτά ότι ο ΟΗΕ σχεδιάζει επίσημα από το 2000 την αντικατάσταση των ευρωπαϊκών λαών με αλλόφυλους μετανάστες με σκοπό την αύξηση του πληθυσμού και την εικονική αναστροφή του δημογραφικού προβλήματος; Γιατί δεν λένε ότι ο Καπιταλισμός θέλει φτηνά εργατικά χέρια, με λιγότερες εργατικές αξιώσεις; Τέλος, γιατί δεν παραδέχονται ότι τους χαλάει που δεν ελέγχουν την τόσο προσοδοφόρα μπίζνα της λαθρέας διακίνησης ανθρώπων και θέλουν να την ελέγξουν αποκομίζοντας τα οικονομικά της οφέλη;

Κύριες δεσμεύσεις των χωρών που υπέγραψαν το Σύμφωνο:


1) Όλοι συμφώνησαν να μοιράζονται πληροφορίες για την κίνηση των μεταναστών σε διεθνές επίπεδο ώστε να βελτιώνονται τα μέτρα και οι πολιτικές που λαμβάνουν.
2) Δεσμεύτηκαν να εντείνουν τα μέτρα που λαμβάνουν για την ενημέρωση των υποψήφιων μεταναστών σχετικά με τα έγγραφα που θα χρειαστούν (όπως διαβατήρια ή κάρτες visa), καθώς και για τους νόμους και τις πολιτικές της εκάστοτε χώρας.
3) Το Σύμφωνο λέει ότι οι μετανάστες πρέπει να ενημερώνονται για τα δικαιώματα τους και να τους παρέχονται πληροφορίες για πιθανές κατοικίες και εργασία με το που φτάνουν στην εκάστοτε χώρα.
4) Ολες οι χώρες δεσμευτικάν να συλλέξουν στοιχεία για τα οφέλη της μετανάστευσης (από και προς το εξωτερικό) ώστε να «ενηνερώσουν» καλύτερα και πιο εντατικά τους πολίτες τους.
5) Ειδική μέριμνα για την μείωση των εξόδων μετακίνησης, όπως και πάταξη του λαθρεμπορίου.
6) Κατάργηση των κέντρων κράτησης. Παροχή καλύτερων συνθηκών διαβίωσης και εύκολη πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες.
7) Τέλος, οι υπογράφοντες συμφώνησαν να υιοθετήσουν πιο «αξιοκρατικές» πολιτικές προσλήψεων ώστε η πρόσβαση στην εργασία από τους μετανάστες να είναι εύκολη.

Η ομιλία του Τσίπρα

Η διασφάλιση της επιβίωσης και της διαιώνισης της φυλής μας πρέπει να γίνει προσωπική υπόθεση όλων μας. Βρισκόμαστε σε ένα πρωτόγνωρο και καίριο σημείο καμπής, στο οποίο θα κριθεί αν στα επόμενα 30 χρόνια θα είμαστε ακόμα πλειοψηφία στην πατρίδα μας ή θα έχουμε γίνει πάροικοι σε μια πλήρως εξισλαμισμένη φυλετικά, πνευματικά και πολιτισμικά νεα-Ελλάδα.

Αντίσταση τώρα και για πάντα!

Αλέξανδρος Τζούλιος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s