Euroweek: Ανήλικα λευκά κορίτσια αγκαλιάζονται με ενήλικους Μουσουλμάνους

στις

Το πρόγραμμα «EuroWeek» διεξάγεται στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της πόλης Κατοβίτσε της Πολωνίας με την ονομασία «EuroWeek: School of Leaders» (ΕυρωΒδομάδα: Σχολείο για Ηγέτες). Επισήμως αφορά: «την ενημέρωση των Πολωνών φοιτητών σε τοπικά και διεθνή θέματα μέσω διαφόρων διασκέψεων και σεμιναρίων που διεξήχθησαν με τη συμμετοχή Πολωνών πρωθυπουργών, υπουργών, πολιτικών όλων των κομμάτων, πρεσβευτών, προξένων και εκπροσώπων πολλών φιλοευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων».

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 1994 και το 1998 ενσωματώθηκε πλήρως ως ένα από τα προγράμματα Erasmus. Το πρόγραμμα Erasmus (που πήρε το όνομα από τον Ολλανδό φιλόσοφο Έρασμο) αφορά: «την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό».  

Ως «αξίες» του προγράμματος «EuroWeek» θεωρούνται: «Η σκληρή δουλειά, η «θετικότητα», η δημιουργικότητα και το «ανοιχτό μυαλό».

Σχολεία και οργανώσεις νεολαίας άρχισαν να συνεργάζονται με το πρόγραμμα «EuroWeek» και η αποστολή του επεκτάθηκε ώστε να περιλαμβάνει την «διαφορετικότητα», την μετανάστευση και την «ενσωμάτωση». Έγινε ένα μαρξιστικό σύστημα κατήχησης για παιδιά, τα οποία ενθαρρύνει να γίνουν «Goalkeepers» για «Global Goals» (Φύλακες παγκόσμιων στόχων).

Το EuroWeek, όπως δηλώνουν οι ίδιοι, είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα παιδιά και τη νεολαία, σκοπός του οποίου είναι η βελτίωση της αγγλικής γλώσσας, η εκμάθηση της πολυπολιτισμικότητας, η κοινωνική επικοινωνία και η ανάπτυξη της δημιουργικότητας.

Κάπως έτσι προέκυψαν οι εικόνες που βλέπουμε εδώ, όπου ενήλικοι μη λευκοί άνδρες (προφανώς λαθρομετανάστες) χαριεντίζονται και κάνουν αγκαλίτσες και φιλάκια με παιδιά που είναι σαφώς ανήλικα.

Προφανώς, έχουμε να κάνουμε με ένα πρόγραμμα «αναγκαστικής ενσωμάτωσης» στο οποίο τα παιδιά περνούν το χρόνο τους μακριά από την εποπτεία των γονέων τους.

Τα παιδιά ξεκάθαρα χειραγωγούνται να οδηγηθούν στην αγκαλιά ξένων για λόγους «ενσωμάτωσης», «ανοιχτού πνεύματος» και προπαγάνδας προς τρίτους. Μερικά από τα μηνύματα και τα σχόλια που δημοσιεύουν σχετικά με την εκδήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ερωτικού περιεχομένου, με λέξεις όπως «sexy» και «love» κλπ.

Το EuroWeek ξεκίνησε από τον πολιτικό φιλόσοφο ZbigniewPełczyński, έναν από τους παλιούς συνεργάτες του George Soros. Συμμετείχε στην εξέγερση της Βαρσοβίας κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και αργότερα διετέλεσε καθηγητής πολιτικής του Bill Clinton στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Η εξαναγκαστική εκπόρνευση ανηλίκων κοριτσιών στα χέρια ενήλικων και αλλόφυλων μουσουλμάνων, χάριν της «αποδοχής» και της «αφομοίωσης» τους μέσω τέτοιων προγραμμάτων και ημερίδων, είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι το διεθνές Καπιταλιστικό-Μαρξιστικό κατεστημένο είναι αποφασισμένο να καταπατήσει κάθε έννοια ηθικής, πραγματικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αξιοπρέπειας μπρος την επίτευξη των στόχων εκφυλιστικών του.

Όποιος επιτρέψει αντίστοιχα προγράμματα να λάβουν χώρα στην Ελλάδα, είτε σε σχολεία, είτε αλλού, θα πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπος με την συλλογική οργή του ελληνικού λαού.

Όποιος προωθεί τέτοιου τύπου εκφυλιστικά πολυπολιτισμικά προγράμματα, που μόνο στόχο έχουν την μακροπρόθεσμη αλλοίωση της φυλής, θα πρέπει να βρίσκεται υπόλογος έναντι της αιώνιας ελληνικής δικαιοσύνης. Υπόλογος έναντι των αγέννητων και των νεκρών!

Είναι προφανές ότι ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην παιδεία και όχι στην φυλετική αλλοίωση, δεν μαζεύει σχεδόν αποκλειστικά και μόνο ανήλικα λευκά κορίτσια και τα βάζει να βγάζουν σέλφις στην αγκαλιά ενήλικων αλλόφυλων μουσουλμάνων.

Το υλικό που παραθέτουμε είναι ατελείωτο και είναι μόνο από τα τελευταία δύο χρόνια του προγράμματος αυτού. 

Όσο οι Έλληνες Γονείς δεν αντιδρούν στην αθρόα εισβολή και μαζική ελληνοποίηση αλλόφυλων λαθρομεταναστών, υπό τον φόβο να χαρακτηριστούν «ακραίοι», «ρατσιστές», «φασίστες» και άλλα τέτοια φαιδρά, τόσο πιο σύντομα θα δούμε αντίστοιχες εικόνες και στην πατρίδα μας.

Πηγές: https://redskywarning.blogspot.com/2018/12/euroweek.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s