100 Διαφορές μεταξύ Μαύρων και Λευκών

στις

«Εάν τα κτίριά, οι αυτοκινητόδρομοι και οι σιδηρόδρομοι μας έμελλε να καταστραφούν, θα μπορούσαμε εύκολα να τους ανοικοδομήσουμε. Εάν οι πόλεις μας έμελλε να καταστραφούν, από τα ίδια τους τα ερείπια θα ανοικοδομούσαμε νέες ακόμα μεγαλύτερες. Ακόμα και αν οι ένοπλες δυνάμεις μας έμελλε να συνθλιβούν, θα μπορούσαμε να γεννήσουμε γιούς για να πάρουν πίσω την χαμένη μας δόξα. Εάν, όμως, το Άίμα της Λευκής μας Φυλής νοθευτεί με το Αίμα της Αφρικής, τότε το σημερινό μεγαλείο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα καταστραφεί για πάντα και κάθε ελπίδα για τον πολιτισμό θα είναι τόσο αδύνατη, όσο αδύνατη θα είναι και η αποκατάσταση του αίματος του Λευκού ανθρώπου». (Γερουσιαστής Theodore G. Bilbo, του Μισισιπή, 1947)

Στις γραμμές αυτού του άρθρου θα βρείτε 100 Δεδομένα, τα περισσότερα εκ των οποίων μπορούν εύκολα να εξακριβωθούν σε οποιαδήποτε εγκυκλοπαίδεια, επιστημονικό εγχειρίδιο, κείμενο ψυχολογίας ή άλλο σχετικό με το αντικείμενο σύγγραμμα από αυτά που βρίσκονται σε οποιαδήποτε δημόσια βιβλιοθήκη.

ΤΟ ΨΕΜΑ

Έξυπνα κρυμμένο μέσα σε αυτά τα εκατό δεδομένα, για πρόσθετο κίνητρο να διαβάσετε με προσοχή, βρίσκεται ένα ψεύτικο. Δεν πρόκειται για στατιστικό σφάλμα ή γραμματικό λάθος, αλλά για έναν αδίστακτο ισχυρισμό, τόσο παράλογο, ώστε να ηχήσει στον αναγνώστη ως προσβολή της νοημοσύνης του, κι όμως τόσο θανατηφόρο που εάν μείνει αναπάντητο και παγιωθεί τότε το τελικό του κόστος θα είναι ανυπολόγιστο. Δηλώνω ειλικρινά ότι κίνητρο μου δεν είναι το μίσος ή η προσβολή, αλλά η βαθύτατη αγάπη μου για την ανθρωπότητα και η αληθινή ανησυχία μου για τις μελλοντικές γενιές. Σκοπός μου δεν είναι να εξαπατήσω, αλλά να διαφωτίσω και ελπίζω ότι αυτή η εργασία θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να επανεξετάσετε τις απόψεις σας για το ζήτημα της Φυλής (και της επιμειξίας). Δρ. Roger Roots P.h.d.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #1: Η Λευκή φυλή έχει διασχίσει θάλασσες, έχει δαμάσει ποτάμια, έχει σμιλέψει βουνά, έχει εξημερώσει ερήμους και αποικίσει τα πιο άγονα παγωμένα μέρη της γης. Είναι υπεύθυνη για την εφεύρεση του τυπογραφείου, του τσιμέντου, της χρήσης του ηλεκτρισμού, των πτήσεων, των πυραύλων, της αστρονομίας, του τηλεσκοπίου, του διαστημικού ταξιδιού, των πυροβόλων όπλων, του τρανζίστορ, του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης, του τηλεφώνου, της λάμπας, του φωνογράφου, της φωτογραφίας, του κινηματογράφου, της ηλεκτρικής μπαταρίας, του αυτοκινήτου, της ατμομηχανής, των σιδηροδρομικών μεταφορών, του μικροσκοπίου, του ηλεκτρονικού υπολογιστή και εκατομμύρια άλλων τεχνολογικών θαυμάτων. Έχει καταφέρει αμέτρητες ιατρικές καινοτομίες, απίστευτες εφαρμογές, επιστημονική πρόοδο κλπ. Τα μέλη της συμπεριλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μεγάλους ανθρώπους όπως: Σωκράτης, Αριστοτέλης, Πλάτωνας, Όμηρος, Τάκιτος, Ιούλιος Καίσαρας, Ναπολέοντας, Γουίλιαμ ο κατακτητής, Μάρκο Πόλο, Ουάσινγκτον, Τζέφερσον, Χίτλερ, Μπαχ, Μπετόβεν, Μότσαρτ, Μαγγελάνος, Κολόμβος, Καμπότο, Έντισον, Γκράχαμ Μπέλ, Παστέρ, Λέβενχουκ, Μέντελ, Δαρβίνος, Νεύτων, Γαλιλαίος, Βατ, Φόρντ, Λούθηρος, Νταβίντσι, Πόε, Τέννυσον και χιλιάδες επί χιλιάδων άλλους αξιοσημείωτους πρωτοπόρους. (37) (39)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #2: Καθ’ όλη τη διάρκεια των 6.000 χρόνων καταγεγραμμένης ιστορίας, ο Μαύρος Αφρικανός δεν έχει εφεύρει τίποτα. Ούτε μια γραπτή γλώσσα, ένα υφαντό, ένα ημερολόγιο, ένα άροτρο, ένα δρόμο, μια γέφυρα, ένα σιδηρόδρομο, ένα πλοίο, ένα σύστημα μέτρησης, ούτε καν τον τροχό. (Σημείωση: μιλάμε για τον καθαρόαιμο Μαύρο Αφρικανό). Είναι άγνωστο αν καλλιέργησε ποτέ ή αν εξημέρωσε κάποιο ζώο για δική του χρήση (παρόλο που πολλά ισχυρά και ήμερα ζώα βρίσκονταν σε πληθώρα γύρω του). Το μόνο γνωστό μέσω που χρησιμοποιούσε για την μεταφορά εμπορευμάτων ήταν το σκληρό του κεφάλι. Για καταφύγιο δεν κατασκεύασε ποτέ τίποτα πέρα από την κοινή καμπάνα λάσπης, η κατασκευή της οποίας είναι εφικτή ακόμα και από ένα κάστορα. (21) (39)

ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #3: Τα αποτελέσματα των τεστ I.Q. των Μαύρων της Αμερικής είναι κατά μέσο όρο 15 έως 20 πόντους χαμηλότερα από εκείνα των Λευκών. (26) (16) (18) (22)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #4: Αυτές οι διαφορές μεταξύ Μαύρων και Λευκών έχουν καταγραφεί επανειλημμένα από όλα τα τεστ που έχουν διεξαχθεί απ’ όλους τους κλάδους του αμερικανικού στρατού, από κάθε πολιτεία, κομητεία και τοπικό σχολικό συμβούλιο, το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ κλπ. Η διαφορά αυτή στα αποτελέσματα παραμένει αμετάβλητη εδώ και 40 χρόνια. (18) (26) (24)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #5: Με μέση τιμή I.Q. το 85, μόνο το 16% των Μαύρων ξεπερνάει το 100, ενώ στους Λευκούς το ποσοστό αγγίζει το 50%. Μόνο ένα 10 με 25% των Μαύρων ξεπερνάει τον μέσο όρο I.Q. των Λευκών (η ισότητα θα απαιτούσε το 50%). (31) (27) (16)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #6: Οι Μαύροι είναι 6 φορές πιο πιθανό να έχουν I.Q. από 50 έως 70 πράγμα που τους κατατάσσει στους «αργούς» μαθητές, ενώ οι Λευκοί μαθητές είναι 10 φορές πιο πιθανό να έχουν 130 ή περισσότερο. (15) (16) (18) (23)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #7: Η εξέταση PACE, της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αξιολογεί κάθε χρόνο 100.000 πτυχιούχους πανεπιστημίων που είναι υποψήφιοι καθηγητές ή διοικητικοί υπάλληλοι. Οι Λευκοί την περνούν με βαθμολογία 70 ή παραπάνω σε ποσοστό 58%, ενώ στους Μαύρους το αντίστοιχο ποσοστό είναι μόλις 12%. Μεταξύ των κορυφαίων σκόρερ η διαφορά Λευκών και Μαύρων είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή: το 16% των Λευκών υποψηφίων επιτυγχάνει βαθμολογίες του 90 ή παραπάνω, ενώ μόνο το 1/5 του 1% των Μαύρων υποψηφίων βαθμολογείται με 90. Μια αναλογία της τάξεως του 80/1. (27)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #8: Οι διαφορές μεταξύ Μαύρων και Λευκών παιδιών αυξάνονται με την ηλικία, ενώ το χάσμα στην απόδοση είναι μεγαλύτερο στο επίπεδο του λυκείου και του κολεγίου. (31) (26)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #9: Οι διαφορές αυτές στο I.Q. μεταξύ Λευκών και Μαύρων δικαιολογούνται συνεχώς ως αποτέλεσμα περιβαλλοντικών διαφορών. Όμως τουλάχιστον πέντε μελέτες που προσπάθησαν να εξισώσουν το κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο των δύο φυλών δεν δείχνουν καμία σημαντική μεταβολή στα σχετικά αποτελέσματα. Καθώς το περιβάλλον βελτιώνεται, οι Μαύροι σκοράρουν καλύτερα, αλλά το ίδιο συμβαίνει και στους Λευκούς. Το χάσμα δεν μειώνεται. (26) Μάλιστα, εκτεταμένη έρευνα από τον Δρ. G. J. McGurk, συνεργάτη καθηγητή ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Villanove, αποκαλύπτει ότι το χάσμα στη νοημοσύνη μεταξύ Μαύρων και Λευκών ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ όπου τα κοινωνικοοικονομικά επίπεδα και των δύο φυλών ανυψώνονται στις μεσαίες τάξεις. (18)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #10: Το 1915, ο Δρ. G.W. Ferfuson πήρε 1000 παιδιά σχολείου στη Βιρτζίνια, τα χώρισε σε 5 φυλετικές κατηγορίες και τα εξέτασε για την διανοητική τους ικανότητα. Κατά μέσο όρο, οι καθαρόαιμοι Μαύροι σκόραραν σε ποσοστό 69,2% όσο ψηλά όσο οι Λευκοί. Οι κατά τα 2/3 Μαύροι σε ποσοστό 73,0% όσο οι Λευκοί. Οι 1/2 Μαύροι 81,2% όσο οι Λευκοί. Και οι κατά 1/4 Μαύροι 91,8% όσο οι Λευκοί. Όλοι αυτοί οι Μαύροι θεωρούσαν ότι είναι καθαρόαιμοι. Το περιβάλλον, τα «πλεονεκτήματα» ή τα «μειονεκτήματά» που είχαν ήταν ακριβώς τα ίδια. (14) Βλέπε επίσης (26) σελ. 452.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #11: Τα αποτελέσματα του Beta τεστ του Αμερικανικού Στρατού (Army Beta Test) στο οποίο πήραν μέρος 386.000 αναλφάβητοι στρατιώτες, κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου, έδειξαν ότι οι Μαύροι ήταν «κατώτεροι από τους Λευκούς σε όλους τους τύπους δοκιμών που έκανε ο στρατός». Τα τεστ συμπεριέλαβαν καθαρόαιμους Μαύρους, ημίαιμους (ένας γονιός Λευκός και ένας Μαύρος) και 1/4 Μαύρους (μόνο με ένα παππού μαύρο). Διαπιστώθηκε ότι «οι λιγότερο επιμειγμένη ομάδα (οι 1/4 Μαύροι) είχαν καλύτερα αποτελέσματα» (14).

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #12: Μελέτες που διεξήχθησαν με ομοζυγωτικά δίδυμα μεγαλωμένα σε ριζικά διαφορετικά περιβάλλοντα παρέχουν αναμφισβήτητες ενδείξεις ότι η συνολική επίδραση της κληρονομικότητας υπερβαίνει την επιρροή του περιβάλλοντος σε αναλογία περίπου 3 προς 1. (41)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #13: Ακόμη και όταν οι Μαύροι και οι Λευκοί έχουν το ίδιο υπόβαθρο, εις ότι αφορά το οικογενειακό εισόδημα και τα παιδικά προνόμια, οι Μαύροι εξακολουθούν να έχουν μέσο όρο I.Q. από 12 έως 15 μονάδες χαμηλότερα από τους αντίστοιχους Λευκούς. Αυτό συμπεριλαμβάνει περιπτώσεις όπου Μαύρα παιδιά έχουν υιοθετηθεί από Λευκούς γονείς. Το I.Q. τους μπορεί να έχει βελτιωθεί από το περιβάλλον, αλλά παραμένει πιο κοντά σε αυτό των βιολογικών τους γονιών απ’ ότι των υιοθετούμενων. (3) (15) (26)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #14: Παρ’ ότι πολλοί υπέρμαχοι της ισότητας υποβαθμίζουν τα αποτελέσματα αυτών των τεστ I.Q., με την δικαιολογία ότι είναι πολιτισμικά προκατειλημμένα, δεν έχουν καταφέρει να αναπτύξουν ένα τεστ νοημοσύνης στο οποίο Μαύροι και Λευκοί να σκοράρουν το ίδιο. (15) (42) (3)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #15: Ακόμα και οι Ινδιάνοι της Αμερικής, οι οποίοι ζουν σε συνθήκες πολύ χειρότερες από αυτές των Αφροαμερικανών, τους ξεπερνούν σταθερά στα τεστ I.Q.. (3) (27)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #16: Τα παιδιά που προκύπτουν από διαφυλετικούς γάμους τείνουν να έχουν χαμηλότερο I.Q. από τον Λευκό γονέα. (11) (26)

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #17: Έχουν γίνει πολυάριθμες μελέτες για το συγκριτικό βάρος των εγκεφάλων Λευκών και Μαύρων με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι κατά 8-12% το βάρος του εγκεφάλου των Μαύρων είναι χαμηλότερο. Τέτοιες μελέτες έχουν διεξαχθεί από τους Bean, Pearl, Vint, Tilney, Gordon, Todd και άλλους. (23) (27)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #18: Εκτός από τη διαφορά στο βάρος, ο εγκέφαλος του Μαύρου μεγαλώνει λιγότερο μετά την εφηβεία απ’ ότι του Λευκού. Αν και ο εγκέφαλος και το νευρικό σύστημα των Μαύρων ωριμάζουν γρηγορότερα απ’ ότι των Λευκών, η ανάπτυξή του ολοκληρώνεται σε μικρότερη ηλικία, γεγονός που περιορίζει την περαιτέρω πνευματική του εξέλιξη. (22) (27)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #19: Το πάχος του εξωτερικού στρώματος (supragranular layer) του εγκεφάλου του Μαύρου είναι περίπου 15% πιο λεπτό και οι περιελίξεις του είναι λιγότερες και πιο απλές, κατά μέσο όρο, από αυτές του εγκεφάλου του Λευκού. (9)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #20: Οι μετωπικοί λοβοί του εγκεφάλου του Μαύρου, υπεύθυνοι για την αφηρημένη συλλογιστική, είναι μικρότεροι σε σχέση με το σωματικό βάρος και λιγότερο περίπλοκοι από εκείνους του Λευκού εγκεφάλου. (9) (27) (23) (22)

ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #21: Το όνομα Homo sapien χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον σουηδικό βοτανολόγο Carolus Linnaeus τον 18ο αιώνα. Η λέξη «sapien» σημαίνει «σοφός». Ο όρος αρχικά χρησιμοποιήθηκε για να περιγράψει τον Λευκό άνθρωπο, ενώ ήταν συνώνυμο των Ευρωπαίους. Ως αποτέλεσμα, πολλοί μεταγενέστεροι ταξινομιστές και γενετιστές πίστευαν ότι οι Μαύροι, όπως και οι άλλες φυλές, έπρεπε να ταξινομούνται ως διαφορετικά είδη. Μάλιστα, ο Δαρβίνος δήλωσε στο βιβλίο του «Η καταγωγή του ανθρώπου» ότι: «οι ποικιλίες (φυλές) στο ανθρώπινο είδος είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, που σε σύγκριση με παρόμοιες διαφορές που διαπιστώθηκαν σε άλλα ζώα, δικαιολογείται η ταξινόμησή τους σε διαφορετικά είδη, αν όχι διαφορετικά γένη». (39)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #22: Στο μνημειώδες έργο του, «Η προέλευση των φυλών», ο καθηγητής Carleton Coon, Πρόεδρος της Αμερικανικής Ένωσης Φυσικών Ανθρωπολόγων και πρώτος γενετιστής στον κόσμο, συνέλεξε ενα τεράστιο όγκο δεδομένων από τη γεωγραφία, την ανατομία, τη γενετική, την φυσιολογία, την γλωσσολογία, την αρχαιολογία, τις συγκρίσεις οδοντοστοιχιών και αρχείων απολιθωμάτων από 300 περιοχές με θαμμένα οστά για να επαληθεύσει την θεωρία του ότι η ύπαρξη φυλών είναι προγενέστερη του Homo sapien. Ο Homo erectus, δηλαδή, χωριζόταν σε φυλές πριν από την εξέλιξη του σε Homo sapien. (12)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #23: Σύμφωνα με τον Δρ. Coon, ενώ η Λευκή φυλή εξελισσόταν στην Ευρώπη, η Μαύρη φυλή έμεινε στάσιμη στο εξελικτικό επίπεδο και είναι σήμερα κοντά στα 200.000 χρόνια πίσω από τον Ευρωπαίο σε ανάπτυξη κρανίου και εγκεφάλου. (9)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #24: Το κρανίο του Μαύρου, εκτός από μικρότερο όγκο εγκεφάλου και παχύτερα κρανιακά οστά από αυτά του Λευκού, είναι προγναθικό (η γνάθος εκτείνεται προς τα έξω). Κατά συνέπεια, το σαγόνι του Μαύρου είναι μακρύτερο, σε σχέση με του Λευκού. Ένα χαρακτηριστικό της κάτω γνάθου του Μαύρου είναι η διατήρηση μιας οστεώδους περιοχής, ακριβώς πίσω από τους κοπτήρες, η οποία συναντάται στους πιθήκους και απουσιάζει από την γνάθο των Λευκών. (9) (12) (39)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #25: Το δέρμα του Μαύρου είναι παχύτερο και ίσως καλύτερο από του Λευκού λόγω του ότι εμποδίζει την διείσδυση μικροβίων και προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. (39) (14)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #26: Το σκούρο χρώμα του Μαύρου οφείλεται στη μελανινική χρωστική ουσία που απλώνεται σε κάθε στρώση του δέρματος του και βρίσκεται ακόμη και στους μυς και τον εγκέφαλο του. (9) (27)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #27: Ένας αφρικανός οδοντίατρος μπορεί να ξεχωρίσει τα δόντια του Μαύρου απ’ του Λευκού με μια ματιά. (14)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #28: Οι Μαύροι έχουν μακρύτερους βραχίονες, σε σχέση με το ύψος του σώματος τους, απ’ τους Λευκούς. Αυτό το χαρακτηριστικό, μαζί με τα πολύ παχύτερα κρανιακά οστά, δίνει στους Μαύρους αθλητές ένα πλεονέκτημα έναντι των Λευκών στην πυγμαχία. Οι σκελετικές και μυϊκές ιδιαιτερότητες των Μαύρων, στα κάτω άκρα, τους καταξίωσε ως σπρίντερ, αλλά όχι ως δρομείς αποστάσεων. (39) (27)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #29: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ:

-Τα μαλλιά τους είναι μαύρα, κατσαρά και «μάλλινα» στην υφή.
-Οι μύτες τους είναι παχιές, φαρδιές και επίπεδες, συνήθως τα ρουθούνια ανασηκώνονται, εκθέτοντας την κόκκινη εσωτερική επένδυση της βλεννογόνου μεμβράνης.
-Τα χέρια και τα πόδια των Μαύρων είναι σχετικά μακρύτερα από των Ευρωπαίων. Το βραχιόνιο οστό είναι ελαφρώς κοντύτερο και ο πήχης μακρύτερος.
-Τα μάτια τους είναι πεταχτά, η ίριδα μαύρη και το περίγραμμα μεγάλο. Τα μάτια τους συνήθως έχουν μια κιτρινωπή απόχρωση.
-Έχουν κοντύτερο κορμό, η εγκάρσια τομή του στήθους είναι πιο κυκλική από ότι στους Λευκούς. Η λεκάνη τους είναι στενότερη και μακρύτερη.
-Το στόμα τους είναι πλατύ με πολύ παχιά, μεγάλα και προεξέχοντα χείλη.
-Το δέρμα τους έχει μια παχιά επιφανειακή σκληρή στρώση που αντιστέκεται στο γδάρσιμο και εμποδίζει τη διείσδυση μικροβίων.
-Έχουν μεγαλύτερο και κοντύτερο λαιμό.
-Τα αυτιά τους είναι στρογγυλά, σχετικά μικρά, στέκονται κάπως ψηλά και προεξέχουν.
-Οι Μαύροι αναπτύσσονται καλύτερα από την μέση και κάτω, ενώ οι Λευκόι αναπτύσσονται καλύτερα στο στήθος.
-Το σαγόνι τους είναι μεγαλύτερο, ισχυρότερο και προεξέχει προς τα έξω. Αυτό, σε συνδυασμό με το κοντό τους μέτωπο, τους δίνει γωνία προσώπου 68 με 70 μοίρες, εν αντιθέσει με την γωνία προσώπου 80-82 μοιρών που έχουν οι Ευρωπαίοι.
-Τα χέρια και τα δάχτυλα τους είναι αναλογικά στενότερα και μακρύτερα. Οι καρποί και οι αστράγαλοι τους είναι μικρότεροι και πιο ανθεκτικοί.
-Τα κρανία τους είναι παχύτερα, ειδικά στις πλευρές.
-Ο εγκέφαλος του Μαύρου είναι κατά μέσο όρο 9 έως 20% μικρότερος από του Λευκού.
-Τα δόντια τους είναι μεγαλύτερα, όπως και τα κενά μεταξύ τους είναι μεγαλύτερα απ’ ότι στην Λευκή φυλή.
-Οι καμπύλες της σπονδυλικής στήλης είναι λιγότερο έντονες στον Μαύρο απ’ ότι στον Λευκό.
-Τα δύο οστά της μύτης τους είναι ενίοτε ενωμένα.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ#30: Γενετικές μελέτες που έγιναν κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου υποδεικνύουν ότι τα γονίδια του Μαύρου της Αμερικής είναι περίπου κατά το 28% Λευκά. Και αυτό παρά όλες τις θεσμικές διακρίσεις, τον κοινωνικό διαχωρισμό κ.λπ. Εννοείται ότι τα αποτελέσματα των τεστ θα έδειχναν ακόμα μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ Μαύρων και Λευκών αν γίνονταν μόνο σε καθαρόαιμους. (32) (14)

ΕΓΚΛΗΜΑ

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #31: Ο ρυθμός με τον οποίο οι Μαύροι διαπράττουν φόνο είναι τριάντα φορές μεγαλύτερος απ’ των Λευκών. Βιασμός και επίθεση, δέκα φορές. Αυτά τα νούμερα, όπως δίνονται από τις αναφορές του F.B.I., διαφέρουν από χρόνο σε χρόνο, αλλά αντιπροσωπεύουν σε μεγάλο βαθμό την τάση για την τελευταία δεκαετία. (27) (6) (13)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #32: Σύμφωνα με το τμήμα δικαιοσύνης, 1 στους 4 Μαύρους άντρες ηλικίας μεταξύ 20 – 29 ετών βρίσκεται αυτή τη στιγμή είτε στη φυλακή, είτε υπό κατ’ οίκον περιορισμό ή είναι ελεύθερος υπό όρους. (32) (6) (3)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #33: Αν και αποτελούν μόνο το 12% του πληθυσμού των ΗΠΑ, οι Μαύροι διαπράττουν πάνω από το 50% των βιασμών και των ληστειών, όπως και το 60% όλων των δολοφονιών. (32) (27) (6)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #34: Περίπου το 50% των Μαύρων ανδρών θα συλληφθούν και θα κατηγορηθούν για κάποιο σοβαρό αδίκημα στη διάρκεια της ζωής τους. (27)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #35: Ένας Μαύρος είναι 56 φορές πιο πιθανό να επιτεθεί σε έναν Λευκό απ’ ότι το αντίστροφο. (3) (32)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #36: Οι Μαύροι βιαστές επιλέγουν Λευκά θύματα πάνω από το ήμισυ των φορών (54,9%) κάθε χρόνο, 30 φορές πιο συχνά απ’ ότι οι Λευκοί επιλέγουν Μαύρους. (2) (32) (28)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #37: Η ετήσια έκθεση του Τμήματος Δικαιοσύνης δείχνει ότι όταν οι Λευκοί διαπράττουν βία, το κάνουν εναντίον Μαύρων μόνο το 2,4% των φορών. Οι Μαύροι, απ’ την άλλη, επιλέγουν Λευκά θύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΦΟΡΕΣ. (3)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #38: Στη Νέα Υόρκη, ενας Λευκός είναι πάνω από 300 φορές πιο πιθανό να δεχθεί επίθεση από μια συμμορία Μαύρων, απ’ ότι ένας Μαύρος από μια συμμορία Λευκών. (32)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #39: Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα υψηλά ποσοστά Μαύρων φυλακισμένων δείχνουν ότι η αστυνομία εστιάζει περισσότερο στα εγκλήματα των Μαύρων παρά των Λευκών. Ωστόσο, οι μαύροι διαπράττουν ένα δυσανάλογο αριθμό παρανομιών. Το 1990, οι Μαύροι ήταν σχεδόν τρεις φορές πιο πιθανό να συλληφθούν για πλαστογραφία, παραποίηση και υπεξαίρεση απ’ ότι οι Λευκοί. (32) (6)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #40: Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η εγκληματικότητα είναι «προϊόν» της φτώχειας και της έλλειψης «προνομίων». Ωστόσο, η επαρχία της Κολούμπια, η οποία έχει τους υψηλότερους μέσους ετήσιους μισθούς και βρίσκεται πίσω μόνο απ’ την Αλάσκα σε κατά κεφαλήν εισόδημα, είναι πρώτη σχεδόν σε κάθε κατηγορία εγκλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των δολοφονιών, των ληστειών, των επιθέσεων και της κλοπής οχημάτων. Η Ουάσινγκτον έχει επίσης τον αυστηρότερο έλεγχο πυροβόλων όπλων στην Αμερική, το υψηλότερο αστυνομικό κόστος ανά κάτοικο, το υψηλότερο ποσοστό αστυνομικών ανά πολίτη και το υψηλότερο ποσοστό φυλακίσεων. Ο μόνιμος πληθυσμός της είναι πάνω από το 80% Μαύροι. Η Δυτική Βιρτζίνια, η οποία έχει το χαμηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας, υποφέρει από χρόνια φτώχεια, έχει την υψηλότερη ανεργία στις Η.Π.Α. και έχει επίσης το μικρότερο ποσοστό αστυνομικών ανά πολίτη, αποτελείται πάνω από το 96% από Λευκούς. (33)

Η ΜΑΥΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #41: Το 46% των Μαύρων ανδρών, ηλικίας μεταξύ 16 και 62 ετών, είναι άνεργοι. (27)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #42: Πάνω από το 66% των παιδιών των Μαύρων γεννιούνται εκτός γάμου. Κατά κεφαλήν, το ποσοστό νόθων είναι δέκα φορές μεγαλύτερο απ’ ότι στους Λευκούς. (32) (27)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #43: Οι Μαύροι είναι 4,5 φορές πιο πιθανό να παίρνουν κάποιο οικονομικό επίδομα απ’ ότι οι Λευκοί. (32)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #44: Περισσότερο από το 35% των Μαύρων ανδρών στις ΗΠΑ είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά ή το ποτό. (27)

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #45: Τον Ιανουάριο του 1986, στο περιοδικό Εθνοτικές και Φυλετικές Μελέτες (Ethnic and Racial Studies) του Peter Frost και Pierre Van der Herghe, αναφέρεται ότι σε οποιαδήποτε δεδομένη φυλή, οι γυναίκες τείνουν να έχουν πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες από τους άνδρες. Χρησιμοποιώντας εθνογραφικά δεδομένα από 51 κοινωνίες κι απ’ τις πέντε ηπείρους της γης, όπου έχει καταγραφεί η προτίμηση των ανθρώπων για το χρώμα του δέρματος, η μελέτη διαπίστωσε ότι οι 30 προτιμούσαν ανοιχτόχρωμες γυναίκες και 14 προτιμούσαν και ανοιχτόχρωμες γυναίκες και ανοιχτόχρωμους άνδρες. Οι πολιτισμοί της Ινδίας, της Κίνας, της Βραζιλίας και του Μπαλί, καθώς και οι Άραβες και οι Μαύροι θεωρούν τις πιο ανοιχτόχρωμες γυναίκες ως την πιο όμορφη απεικόνιση της αισθητικής έκφρασης του «σκανδιναβικού ιδεώδους» (λευκό δέρμα, ξανθά μαλλιά, μπλέ μάτια κλπ). Παρόλο που οι ίδιοι δεν διαθέτουν την γενετική ικανότητα να αναπαράξουν έναν τέτοιο άνθρωπο. Με την πάροδο των χρόνων, σύμφωνα με τη μελέτη, οι ανώτερες τάξεις όλων των φυλών έχουν γίνει πιο ανοιχτόχρωμες από τον υπόλοιπο λαό, επειδή έχουν επανειλημμένως πάρει τις πιο ανοιχτόχρωμες γυναίκες από τις κατώτερες τάξεις. (11)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #46: Επιστημονική έρευνα για το τι αντιπροσωπεύει καλύτερα την ανθρώπινη ομορφιά, στην οποία έδειξαν διάφορα πορτραίτα σε 300 κριτές διαφόρων προελεύσεων και τους ζήτησαν να αξιολογήσουν την ομορφιά του προσώπου, αποκάλυψε ότι οι Λευκοί Σκανδιναβοί θεωρούνται παγκοσμίως ως οι πιο ελκυστικοί άνθρωποι, ακόμα και απ’ τους ίδιους τους Μαύρους. Οι κριτές κλήθηκαν να αξιολογήσουν τα πρόσωπα αποκλειστικά και μόνο με βάση τα «προσωπικά τους πρότυπα ομορφιάς χωρίς εξετάσουν την φυλετική προέλευση». Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι σε όλες τις ηλικίες (7 μέχρι 30) και στα δύο φύλα, οι νικητές ήταν οι Λευκοί.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #47: Σε πειράματα στα οποία σε Μαύρα παιδιά έχουν δωθεί και Λευκές και Μαύρες κούκλες, έχει βρεθεί ότι τα περισσότερα προτιμούν να παίζουν με τις Λευκές κούκλες. Αυτό παρατηρείται σε ολόκληρο τον κόσμο. Ακόμη και σε μέρη όπως το Tobago (νησί της Καραϊβικής). (32) (22) (23)

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #48: Η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, η οποία περιέχει σε αρκετά σημεία τη φράση: «…όλοι οι άνθρωποι δημιουργούνται ίσοι…» γράφτηκε από τον Thomas Jefferson, ο οποίος κατά το χρονικό αυτό διάστημα είχε στην κατοχή του περίπου 200 δούλους και ποτέ δεν ελευθέρωσε κανέναν από αυτούς. Ούτε τους ημίαιμους (Mulattoes), ούτε καν τους κατά το 1/4 Μαύρους. Τα λόγια του Τζέφερσον δεν αναφέρονταν στους Μαύρους, οι οποίοι εκείνη την εποχή δεν είχαν θέση στην αμερικανική κοινωνία παρά μόνο ως ιδιοκτησία. (27) (38) (31)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #49: Το Σύνταγμα γράφτηκε από και προς «Εμάς τους ανθρώπους» και αφιερώθηκε «στους εαυτούς μας και τους απογόνους μας». Και οι 55 Σύνεδροι που συγκεντρώθηκαν στην Φιλαδέλφεια για να συντάξουν το Σύνταγμα, όπως και όλα τα μέλη των 13 κρατικών πολιτειών που το επικύρωσαν, άνηκαν στη Λευκή φυλή. (38)

Το λεξικό του Webster του 1828 ορίζει τους Απογόνους ως:

 1. Παιδιά, παιδιά παιδιών κλπ, επ αόριστον προς τα πίσω. Η φυλή που προέρχεται από έναν πρόγονο.
 2. Γενικότερα, τις επόμενες γενιές. Εν αντιθέσει με τους προγόνους.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #50: Η 14η Τροπολογία (14th Amendment) είναι άκυρη για τους ακόλουθους λόγους: Δεν επικυρώθηκε ποτέ από τα 3/4 όλων των Πολιτειών της Ένωσης σύμφωνα με το Άρθρο 5 του Καταστατικού των ΗΠΑ. Από τις 37 Πολιτείες, οι 16 την είχαν απορρίψει. Πολλές από τις Πολιτείες που θεωρήθηκε ότι την επικύρωσαν, είχαν αναγκαστεί να το πράξουν υπό τον φόβο της στρατιωτικής κατοχής. Οποιαδήποτε νομική πράξη συνάπτεται υπό πίεση ή εξαναγκασμό είναι αυτόματα άκυρη. Το γεγονός ότι 23 Γερουσιαστές είχαν αποκλεισθεί παράνομα από τη Γερουσία των ΗΠΑ, δείχνει ότι το Κοινό Ψήφισμα που πρότεινε την τροπολογία δεν υποβλήθηκε ή δεν υιοθετήθηκε από ένα Συνταγματικό Κογκρέσο. (23)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #51: Στην Διακήρυξη της Απελευθέρωσης, τον Σεπτέμβριο του 1862, ο Αβραάμ Λίνκολν είπε: «Έχω πιέσει για τον μεταγωγή των Μαύρων (πίσω στην Αφρική) και θα συνεχίσω. Η Διακήρυξή μου για την Απελευθέρωση συνδέθηκε με αυτό το σχέδιο. Δεν υπάρχει χώρος για δύο ξεχωριστές τάξεις Λευκών στην Αμερική, πόσο μάλλον για δύο διαφορετικές φυλές όπως οι Λευκοί και Μαύροι. …δεν μπορώ να σκεφτώ μεγαλύτερη καταστροφή από την αφομοίωση του Μαύρου στην κοινωνική και πολιτική ζωή μας ως ισότιμου μέλους. …μέσα σε είκοσι χρόνια μπορούμε να αποικίσουμε ειρηνικά τους Μαύρους. …υπό συνθήκες στις οποίες μπορεί να εξελιχθεί πλήρως. Αυτό δεν θα το καταφέρει ποτέ εδώ. Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να επιτύχουμε την ιδανική ένωση, που οι πατέρες μας ονειρεύτηκαν, έχοντας εκατομμύρια αλλοδαπούς μιας κατώτερης φυλής ανάμεσα μας, η αφομοίωση των οποίων δεν είναι ούτε δυνατή, ούτε επιθυμητή» (27).

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #52: Ο Λίνκολν πρότεινε στην πραγματικότητα μια τροποποίηση του Συντάγματος η οποία θα είχε επιτρέψει στο Κονγκρέσο να στείλει όλους τους απελευθερωμένους Μαύρους πίσω στην Αφρική. Στις 15 Αυγούστου του 1962, το Κογκρέσο διέθεσε πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια για το σκοπό αυτό. Χιλιάδες Μαύροι είχαν σταλθεί πίσω όταν ο Λίνκολν πυροβολήθηκε. (27)

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #53: Η Περιφέρεια της Κολούμπια, η οποία αποτελείται σε ποσοστό 70% από Μαύρους, είναι πρώτη στις ΗΠΑ σε πολλούς τομείς καθώς έχει:

 • Το υψηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας
 • Την πιο αυστηρή νομοθεσία περί όπλων
 • Το υψηλότερο ποσοστό φυλακίσεων
 • Το μεγαλύτερο ποσοστό γεννήσεων
 • Το μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας
 • Το υψηλότερο ποσοστό ομοσπονδιακής βοήθειας ανά κάτοικο
 • Τον μεγαλύτερο αριθμός δικαιούχων κοινωνικής μέριμνας ανά κάτοικο
 • Το υψηλότερο ποσοστό νόθων παιδιών
 • Το υψηλότερο ποσοστό μαθητών που εγκαταλείπουν το σχολείο, παρόλο που οι καθηγητές είναι οι υψηλότερα αμοιβόμενοι στις ΗΠΑ
 • Το μεγαλύτερο ποσοστό Γονόρροιας και Σύφιλης
 • Την συχνότερη εμφάνιση του AIDS (33) (32)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #54: Όταν κατοικούνταν από Λευκούς, το έθνος της Πορτογαλίας έγινε μέσα σε τέσσερις αιώνες η πλουσιότερη και πιο ισχυρή χώρα στον κόσμο. Μια μεγάλη εμπορική και θαλάσσια δύναμη. Είχε μεγάλες αποικίες στην Ασία, την Αφρική και την Αμερική. Οι ναυτικοί της ήταν οι πρώτοι που εξερεύνησαν την δυτική Αφρική και επέστρεψαν με εκατοντάδες Μαύρους σκλάβους. Μέχρι το 1550, στο απόγειο της εξουσίας της Πορτογαλίας, το 1/10 του πληθυσμού της ήταν Μαύροι. Σήμερα, ο πληθυσμός της Πορτογαλίας περιγράφεται ως ένας από τους πιο ομοιογενείς στην Ευρώπη, έχοντας απορροφήσει σταδιακά την ομάδα γονιδίων των Μαύρων. Μέχρι το 1975 είχε χάσει όλα τα εξωτερικά της εδάφη. Οι εργαζόμενοι της σήμερα είναι οι χαμηλότερα αμοιβόμενοι στην Ευρώπη, έχουν το υψηλότερο ποσοστό αναλφαβητισμού, όπως και υψηλό ποσοστό παιδικής θνησιμότητας. Από μεριάς τέχνης, λογοτεχνίας, μουσικής, επιστήμης και φιλοσοφίας, η «νέα» Πορτογαλία έχει παράξει σχεδόν τίποτα τα τελευταία 100 χρόνια και γενικώς θεωρείται το λιγότερο εξελιγμένο έθνος στην Ευρώπη.
[Λάβετε υπόψη ότι ο Μαύρος πληθυσμός των ΗΠΑ είναι περίπου στο 13%]. (27)

ΑΪΤΗ

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #55: Η Δημοκρατία της Αϊτής, το μοναδικό 100% Μαύρο κράτος στο Δυτικό Ημισφαίριο, είναι επίσης και το φτωχότερο στο Δυτικό Ημισφαίριο. Έχει επίσης το χαμηλότερο προσδόκιμο ζωής, τον υψηλότερο αναλφαβητισμό, την χαμηλότερη κατά κεφαλήν αγορά τύπου, το χαμηλότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ και το χαμηλότερο επίπεδο πολιτικής σταθερότητας. (27)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #56: Η Αϊτή είχε κάποτε ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Πριν από το 1789 ως γαλλική αποικία κάτω από Λευκή διοίκηση, το San Domingo (Αϊτή) ήταν όσο παραγωγικό, ίσως και παραγωγικότερο απ’ ότι και οι 13 αμερικανικές αποικίες μαζί. Θεωρούταν η κορωνίδα του γαλλικού αποικιακού συστήματος και ήταν όντως η πιο ευημερούσα αποικία όλου του κόσμου. Αποτελούμενη από 40.000 Λευκούς, 27.000 ελευθερωμένους ημίαιμους Μαύρους και 450.000 Μαύρους σκλάβους και με πλούσια βλάστηση και παραγωγικό έδαφος, τροφοδοτούσε όλη τη Γαλλία και το ήμισυ της Ευρώπης με ζάχαρη, καφέ και βαμβάκι. Αλλά το 1791, η γαλλική κυβέρνηση εξέδωσε ένα διάταγμα με το οποίο διέταζε την Αϊτή να δώσει ψήφο στους ημίαιμους Μαύρους και σύντομα με δεύτερο διάταγμα, να ελευθερώσει όλους τους σκλάβους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα έναν αιματηρό εμφύλιο πόλεμο κατά τον οποίο δολοφονήθηκε ολόκληρος ο Λευκός πληθυσμός (περίπου 40.000 Γάλλοι), μέχρι τον τελευταίο άνδρα, γυναίκα και παιδί. Βιασμός, αποκεφαλισμός και ακρωτηριασμός συνέβαινε σχεδόν σε κάθε νεκρό σώμα. (22) (23)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #57: Αφού οι Μαύροι έσφαξαν και τον τελευταίο Λευκό, το 1804, η Αϊτή παρέμεινε μέρος του Σαν Ντομίνγκο μέχρι το 1844 όταν και αυτονομήθηκε. Μεταξύ 1844 και 1915, μόνο ένας πρόεδρος της Αϊτής κατάφερε να ολοκληρώσει την θητεία του. 14 απομακρύνθηκαν από ένοπλες εξεγέρσεις, ένας σκοτώθηκε από βόμβα, ένας δηλητηριάστηκε και ένας άλλος κόπηκε σε κομμάτια από έναν όχλο. Μεταξύ 1908 και 1915 οι επαναστάσεις και οι δολοφονίες αυξήθηκαν τόσο γρήγορα που η στρατιωτική κατοχή από της ΗΠΑ ήταν απαραίτητη για την αποκατάσταση της τάξης. Αυτό κράτησε από το 1915 έως το 1934. Στη συνέχεια ακολούθησε μια δωδεκάχρονη κυριαρχία μιας ελίτ ημίαιμων Μαύρων, η οποία έληξε με την κατάληψη της εξουσίας από τον Μαύρο στρατό το 1946. Έκτοτε, η διαφθορά και οι πολιτικές δολοφονίες είναι ο κανόνας. (23)

ΙΝΔΙΑ

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #58: Οι Μαύροι λαοί της Ινδίας έχουν υποστεί πολυάριθμες εισβολές από Λευκούς για πάνω από 5000 χρόνια, προκαλώντας έτσι την άνοδο και την πτώση του ενός πολιτισμού μετά τον άλλο, ενώ οι Λευκοί εισβολείς απορροφούνταν σταδιακά από τις μη-λευκές μάζες. Τότε, περίπου το 1800 π.Χ. Οι Λευκοί εισέβαλαν και πάλι από τα βορειοδυτικά, εγκαθιστώντας αυτή τη φορά μια στιβαρή κάστα («varna»), ένα σύστημα Λευκής υπεροχής που τελικά εξελίχθηκε σε αναπόσπαστο κομμάτι της ινδουιστικής θρησκείας. Η διαφυλετικές σχέσεις απαγορεύτηκαν και τιμωρούνταν με θάνατο. (5) (37)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #59: Με επικεφαλής μια Λευκή άρχουσα τάξη, η Κλασική Ινδία άκμασε κι έγινε ένας μεγάλος πολιτισμός ο οποίος εκφράστηκε στην φιλοσοφία, στην ποίηση, στην επιστήμη, στα μαθηματικά και στη λογοτεχνία. Η χώρα ευημερούσε όπως ποτέ άλλοτε ή μετέπειτα.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #60: Το σύστημα των καστών διήρκεσε περίπου 2.000 χρόνια (πιθανότατα περισσότερο από κάθε άλλο πολιτισμό υπό παρόμοιες φυλετικές συνθήκες). Εντούτοις, τελικά οι κάστες διαλύθηκαν εξαιτίας των επιμειξιών και τελικώς δεν έμεινε καμία καθαρά Λευκή. (39) (37) (10)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #61: Σήμερα, η Ινδία έχει 834 εκατομμύρια κατοίκους οι οποίοι μιλούν 150 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους. Όταν οι ετήσιες βροχοπτώσεις είναι αραιές, 2.000.000 με 6.000.000 Ινδοί πεθαίνουν από την πείνα. Η Ινδία έχει το υψηλότερο ποσοστό γεννήσεων στην Ασία, ένα από τα χαμηλότερα κατά κεφαλήν εισοδήματα στον κόσμο και ποσοστό αναλφαβητισμού κοντά στο 70%. (35) (33)

ΑΙΓΥΠΤΟΣ

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #62: Η Αρχαία Αίγυπτος ιδρύθηκε και χτίστηκε από Μεσογειακούς Λευκούς Καυκάσιους περί το 4500 π.Χ. Η περίοδος ακμής της Αιγύπτου ήταν από το 3400 π.Χ. έως το 1800 π.X. και χαρακτηριζόταν από την καταπληκτική αρχιτεκτονική, τις πυραμίδες, τους ναούς και την επιδεξιότητα των μαθηματικών και της μηχανικής, τα απομεινάρια των οποίων είναι ακόμα εμφανή σήμερα. Οι Λευκοί Αιγύπτιοι ήταν πρωτοπόροι στην ιατρική, στη χημεία, στην αστρονομία και στο δίκαιο. Σε πολλές περιπτώσεις, τα επιτεύγματά τους παραμένουν ασύγκριτα. (37) (39) (21)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #63: Αλλά, περίπου το 3400 π.Χ. ο αιγυπτιακός πολιτισμός άρχισε να εξαπλώνεται στον ποταμό Νείλο και να έρχεται σε στενή επαφή με τους Μαύρους Νούβιους στα νότια. Σύντομα άρχισαν να χρησιμοποιούν Μαύρους ως δούλους για εργασία και η Αίγυπτος έγινε το πρώτο χωνευτήρι της ιστορίας. (39) (10) (14)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #64: Με την πάροδο του χρόνου το ανακάτεμα με το αίμα του Μαύρου ξεκίνησε από τα χαμηλότερα στρώματα της αιγυπτιακής κοινωνίας. Οι σκλάβοι τελικά απελευθερώθηκαν, απόλαυσαν πολιτική ισότητα και πήραν θέσεις εξουσίας στην κυβέρνηση. (10) (37)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #65: Μέχρι τον καιρό του βασιλιά Τούτ (1370-1352 π.Χ.) ακόμη και οι άρχουσες τάξεις είχαν μολυνθεί και η Αίγυπτος άρχισε να παρακμάζει. Σήμερα, η κάποτε πανίσχυρη Αίγυπτος είναι μια χώρα του Τρίτου Κόσμου, έχοντας χάσει την τέχνη της, την ιατρική της, την αρχιτεκτονική της ικανότητα και τη θέση της στις παγκόσμιες υποθέσεις. (10) (37) Η παράλογη αντίληψη ότι η Αρχαία Αίγυπτος ήταν προϊόν της εφευρετικότητας του Νέγρου, διαδίδεται ευρέως στα σχολεία. Αν και οι μελετητές γνωρίζουν ότι αυτό είναι ένα κραυγαλέο ψέμα, δικαιολογούν την εξαπάτηση των μαθητών υποθέτοντας ότι αυτό θα ενισχύσει την «αυτοεκτίμηση» των Μαύρων παιδιών.

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

(Σημείωση: Αυτά τα δεδομένα πιθανότατα θα αλλάξουν δραματικά τώρα που η Νότια Αφρική είναι υπο τον έλεγχο των μαύρων)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #66: Οι Λευκοί έχουν ζήσει στη Νότια Αφρική πολύ περισσότερο απ’ ότι οι Μαύροι. Στη Νότια Αφρική έχουν υπάρξει Λευκοί οικισμοί για περισσότερα από 300 χρόνια, περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα που οι Ευρωπαίοι κατοικούν στη Βόρεια Αμερική. Ακόμη και 150 χρόνια μετά τις πρώτες αποικίες γύρω από το Capetown, στις αρχές του 19ου αιώνα, δεν υπήρχαν Μαύροι σε ακτίνα 500 μιλίων. Οι Μαύροι μπήκαν πολύ αργότερα, ενδεχομένως για να ξεφύγουν από το δουλεμπόριο ή την πείνα στην κεντρική Αφρική. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι Μαύροι της Νότιας Αφρικής είχαν γεννηθεί σε άλλες χώρες. (29) (8) (14)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #67: Η Νότια Αφρική είναι μακράν η πλουσιότερη και πιο προηγμένη χώρα της Αφρικής, παράγοντας σχεδόν το 75% του ΑΕΠ της ηπείρου. Είναι σχεδόν απόλυτα αυτάρκης, επομένως τα μποϊκοτάζ έχουν ελάχιστη επίδραση στην οικονομία της. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής εξαρτάται από τη Νότια Αφρική. Η Νότια Αφρική κυβερνάται από Λευκούς και είναι διαχωρισμένη φυλετικά. Παρέχει πλήρη αυτοδιοίκηση στους Μαύρους στις δικές τους περιοχές της χώρας. (29) (8) (14)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #68: Παρ’ όλο που η Νότια Αφρική επικρίνεται συνεχώς από τον παγκόσμιο Τύπο για τους φυλετικούς της διαχωρισμούς, οι Μαύροι της ζουν καλύτερα από τους Μαύρους οποιαδήποτε άλλης αφρικανικής χώρας, ενώ πολλαπλασιάζονται ταχύτατα. Το 87% των κοινωνικών δαπανών για τους Μαύρους καταβάλλεται από Λευκούς. Αυτό περιλαμβάνει τροφή, ένδυση, στέγαση, εκπαίδευση και υγειονομική περίθαλψη – ακόμα και συντάξεις. (14)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #69: Χιλιάδες Μαύροι της Νότιας Αφρικής αποφοιτούν κάθε χρόνο από το κολέγιο, για την ακρίβεια τρεις φορές περισσότεροι από ότι σε όλη την υπόλοιπη Αφρική μαζί. Κάθε μαύρο παιδί βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από ένα δημοτικό σχολείο. Το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Αφρικής, το οποίο εξυπηρετεί σχεδόν αποκλειστικά Μαύρους και εκτελεί πάνω από 1.800 εγχειρήσεις το μήνα, βρίσκεται στη Νότια Αφρική. (14)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #70: Οι Μαύροι της Νότιας Αφρικής κατέχουν περισσότερα αυτοκίνητα από ότι όλοι οι πολίτες της Σοβιετικής Ένωσης μαζί. (29)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #71: Η Νότια Αφρική έχει περισσότερους Μαύρους γιατρούς, δικηγόρους, επαγγελματίες και εκατομμυριούχους απ’ ότι όλος ο υπόλοιπος κόσμος μαζί. (8)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #72: Στην πραγματικότητα, οι συνθήκες είναι τόσο «κακές» για τους Μαύρους στη Νότια Αφρική όπου η χώρα αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα παράνομης Μαύρης μετανάστευσης, έχοντας πάνω από ένα εκατομμύριο παράνομους Μαύρους εργαζόμενους. (14) (29)

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

ΔΕΔΟΜΕΝΑ #73-75: Η Ισλανδία, το μοναδικό εξολοκλήρου Λευκό έθνος στον κόσμο, έχει το υψηλότερο ποσοστό αλφαβητισμού στον κόσμο: 100%. Είναι νούμερο 2 στον κόσμο σε προσδόκιμο ζωής και έχει ένα από τα υψηλότερα πρότυπα διαβίωσης, όσον αφορά το κατά κεφαλήν εισόδημα. Μετά την αποφοίτησή τους από το λύκειο, κάθε Ισλανδός φοιτητής έχει μάθει πέντε γλώσσες. (33)

ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

ΔΕΔΟΜΕΝΑ #75-77: Στις 31 Ιανουαρίου 1977, τα αρχεία του FBI για τον Martin Luther King σφραγίστηκαν με δικαστική απόφαση μέχρι το έτος 2027 επειδή, όπως δήλωσε η σύζυγός του, «η δημοσίευση τους θα κατέστρεφε τη φήμη του». Αυτά τα αρχεία φημολογείται ότι περιέχουν περιστατικά σεξουαλικής διαστροφής και ομοφυλοφιλίας, όπως και αποδείξεις ότι ο Κινγκ ήταν υπό τον άμεσο έλεγχο σοβιετικών κατασκόπων και χρηματοδοτούνταν από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Αμερικής.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #78: Το περιοδικό Wall Street Journal (9 Νοεμβρίου 1990) αποκάλυψε ότι οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Stanford γνωρίζουν εδώ και καιρό ότι ο Κινγκ βρέθηκε ένοχος λογοκλοπής για την διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης το 1955, έχοντας κλέψει σημαντικά κομμάτια από έργα άλλων συγγραφέων και μεταπτυχιακών φοιτητών.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #79: Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ συχνά πήγαινε με πόρνες τις οποίες πλήρωνε με τα χρήματα της εκκλησίας του. Κι όμως, το Κογκρέσο ψήφισε για να κάνει τα γενέθλια του Κινγκ εθνική εορτή, αντικαθιστώντας σε πολλά μέρη την Ημέρα του Κολόμβου ή τα Γενέθλια του Ουάσινγκτον.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #80: Σχεδόν κάθε πολιτεία κάνει εορτές προς τιμή του Κινγκ και σχεδόν κάθε πόλη έχει από μια King Boulevard ή King Civic Center. Ωστόσο, τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών δείχνουν ότι οι Αμερικανοί ψηφίζουν σχεδόν πάντα ενάντια στις τιμητικές διακρίσεις για τον Κινγκ όταν τους δίνεται η ευκαιρία. (41)

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #81: Η ολόκληρη ήπειρος της Αφρικής, ίσως η πλουσιότερη γη του πλανήτη, αντιπροσωπεύει μόνο το 3% του παγκόσμιου εμπορίου. (27)

ΔΕΔΟΜΕΝΑ #82-84: Σχεδόν όλοι οι Μαύροι που έχουν ξεχωρίσει σε τομείς εκτός από τον αθλητισμό ή τη μουσική έχουν κάποιο Λευκό πρόγονο: Fredick Douglas, W.E.B. Dubois, Booker T. Washington, George Washington Carver, Alex Hailey, Thurgood Marshall, Bryant Gumbell, Colin Powell, Carl Rowan, Ed Bradley, Doug Wilder κλπ. Σύμφωνα με τον Δρ. E. B. Reuter «απο τους πιο διάσημους και επιτυχημένους ανθρώπους που έχει παράξει ποτέ η Μαύρη φυλή, τουλάχιστον το 90% είναι άνδρες μικτής καταγωγής» (με τουλάχιστον ένα Λευκό πρόγονο δηλαδή). (27) (21)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #85: Οι Μαύροι είναι 50% πιο πιθανό να έχουν Σύφιλη απ’ ότι οι Λευκοί. (32)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #86: Δύο φορές περισσότεροι Μαύροι αποβάλλονται από τον στρατό των Η.Π.Α σε σχέση με τους Λευκούς. (32)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #87: Μια Λευκή γυναίκα είναι 15 φορές πιο πιθανό να μολυνθέι με AIDS κάνοντας σεξ με έναν Μαύρο παρά με έναν Λευκό.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #88: Το 90% των παιδιών με AIDS στις ΗΠΑ είναι Μαύροι ή λατινοαμερικάνοι. (36)

ΔΕΔΟΜΕΝΑ #89-92: Το 1950, τα αμερικανικά σχολεία ήταν μεταξύ των καλύτερων του κόσμου. Εξαιτίας, όμως, φωνών μέσα στην κοινωνία μας που απαίτησαν την διάλυση των φυλετικών φραγμών και την δημιουργία μικτών φυλετικά σχολείων τα πράγματα άλλαξαν δραματικά. Οι σημερινοί μαθητές κατατάσσονται στην τελευταία θέση παγκοσμίως στην φυσική και τα μαθηματικά. Περίπου το 40% των αμερικανών ενηλίκων είναι λειτουργικά αναλφάβητοι και οι βαθμολογίες στα τεστ μειώνονται σταθερά τόσο για τους Λευκούς όσο και για τους Μαύρους. Ο μέσος Λευκός, όμως, εξακολουθεί να σκοράρει 200 βαθμούς περισσότερο κατά μέσο όρο από τον μέσο Μαύρο. Οι Αμερικανοί ξοδεύουν περισσότερα για στην παιδεία από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο και έχουν τα χειρότερα αποτελέσματα. Το 1983, μετά από σχεδόν δύο γενεές φυλετικού πειραματισμού για την προώθηση της ισότητας και της «αφομοίωσης», το ερευνητικό τμήμα του Υπουργείου Παιδείας δεν μπόρεσε να παράξει ούτε μία μεμονωμένη μελέτη που να δείχνει ότι τα Μαύρα παιδιά έχουν αισθητά καλύτερες επιδόσεις μετά την κατάργηση του φυλετικού διαχωρισμού. (25) (20) (32)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #93: Στη Μαύρη Αφρική ο μέσος κυβερνήτης μένει στην εξουσία 7 μήνες. (22) (27) (7)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #94: Το 1995, το ένα τρίτο των μαθητών των Η.Π.Α. δεν θα είναι Λευκοί και οι Λευκοί θα αποτελούν μειονότητα στα σχολικά συγκροτήματα 5 πολιτειών. (32)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #95: Ο Δρ. William Shockley, βραβευμένος με Νόμπελ για την εφεύρεση του τρανζίστορ και αναγνωρισμένος γενετιστής του πανεπιστημίου του Stanford, δήλωσε: «Η κύρια αιτία για την κληρονομικότητα των αδροαμερικανών είναι η καταγωγή (το αίμα) και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να αλλάξει με την βελτίωση του περιβάλλοντος».

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #96: Το 1930 το 33% του παγκόσμιου πληθυσμού ήταν Λευκοί. Σήμερα, ο ΟΗΕ εκτιμά ότι μόνο το 9,5% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι Λευκοί. Και το ποσοστό αυτό μειώνεται ταχύτατα. (34) (27)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #97: Κάθε Φυλή έχει την ίδια ικανότητα να μάθει και να συμβάλει στον πολιτισμό και οι τυχόν διαφορές μεταξύ τους οφείλονται στην προκατάληψη και τον ρατσισμό. Το γεγονός ότι οι Λευκοί ταυτίζονται με τον πολιτισμό είναι απλώς μια σύμπτωση. Οποιαδήποτε προσπάθεια να διαχωρίσουμε τις φυλές μεταξύ τους προκαλείται από την παράνοια και το μίσος. Πρέπει να αποτρέψουμε κάθε έρευνα πάνω στο θέμα και να εργαστούμε για να ενώσουμε την κοινωνία σε μια άφυλη, άεθνη, αρμονική ουτοπία.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #98: Το 1988 στις ΗΠΑ υπήρξαν 9.406 περιπτώσεις βιασμού Λευκών από Μαύρους, ενώ λιγότερες από 10 περιπτώσεις βιασμού Μαύρων από Λευκούς. (32)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #99: Στο βιβλίο «ΕΥΦΥΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ», του Raymond Cattell, τρεις διακεκριμένοι Αμερικανοί μελετητές συνέκριναν τους μέσους όρους του I.Q. διαφόρων χωρών και προειδοποίησαν για την παρακμή οποιουδήποτε έθνους η συλλογική νοημοσύνη φθίνει. Λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορές στους ρυθμούς γεννήσεων μεταξύ Μαύρων και Λευκών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Αμερική κινδυνεύει. (21)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #100: Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι έχουν πληρώσει πάνω από 2,5 τρισεκατομμύρια δολάρια στην προσπάθεια τους να «αναβαθμίσουν» τους Μαύρους από τη δεκαετία του 1960 μέχρι σήμερα. (6)

ΔΕΔΟΜΕΝΟ #101: Αποφθέγματα: «Οι αγενείς και αμόρφωτοι Νέγροι δεν έχουν εφεύρει ποτέ κανένα αποτελεσματικό όπλα άμυνας ή καταστροφής. Φαίνονται ανίκανοι να σχηματίσουν εκτεταμένα προγράμματα διακυβέρνησης ή επέκτασης και η προφανής κατωτερότητα του πνεύματος τους (χαμηλή νοημοσύνη) έχει γίνει προϊόν εκμετάλλευσης από την τα έθνη της εύκρατης ζώνης ». – Edward Gibbon, ιστορικός και συγγραφέας του «THE DECLINE AND FALL OF THE ROMAN EMPIRE» (V.III, σελ. 277).
«Όπου κι αν ζει ο Νέγρος, όλα γύρω του καταρρέουν, ενώ οπουδήποτε κι αν συναντήσετε τον Λευκό άνθρωπο τα πάντα γύρω του θα ακμάζουν». -Robert E. Lee, στον Col. Thomas H. Carter, 1965.

Του Δρ. Roger Roots P.h.d.


Βιβλιογραφία:

1. African Business Magazine, Dec. ’91
2. American Journal of Sociology, Vol. 92, pg 822+
3. American Renaissance, Dec. ’90, Box 2504, Menlo Park, CA 94026
4. American Sociological Review, Vol 45, pg. 859
5. Basham, A.L., The Wonder That Was India, Grove Press, New York, NY1954
6. Buckley, William F. syndicated column, Jan. 5. 1993
7. “But What about Africa?” Harper’s, May ’90
8. “The Christian Heritage of South Africa Under Attack!”,Peter Hammond, Herald the Coming, Dec. ’92.
9. Coon, Carleton S. The Origin of Races, 1962, Alfred A. Knopf
10. Fagan, Myron C. How the Greatest White Nations Were Mongrelized—Then Negroized, Sons of Liberty Books.
11. Fields, Dr. Ed, The Dangers of Interracial Marriage, PO Box 1211,Marietta, GA 30061
12. Howells, William. Mankind So Far, Doubleday, Garden City, NY 1945.
13. Harris, Marvin, 1981. Why Nothing Works. Simon & Schuster, NewYork, NY
14. Jacob, A. White Man, Think Again! 1965, publ. by author.
15. Jensen, Arthur R. Bias in Mental Testing, The Free Press, New York 1980
16. Jensen, Arthur R. Straight Talk About Mental Tests, the Free Press.(Macmillan) New York, 1981
17. McCall’s, May ’92, pg 76
18. McGurk, Frank, “A Scientist’s Report on Race Differences.” U.S. News and World Report, Sept. 21, 1956. Washington, D.C.
19. Pearson, Roger, Eugenics and Race, 1966, Noontide Press
20. Pearson, Roger. Race, Intelligence, and Bias in Academe, Scott-TownsendPublishers, N.W. Washington, D.C.
21. Pendell, Elmer, Sex Versus Civilization, Noontide Press.
22. Putnam, Carleton. Race and Reason, 1961, Howard Allen Press, CapeCanaveral, FL
23. Putnam, Carleton. Race and Reality, a Search for Solutions, 1967,Howard Allen, Box 76, Cape Canaveral, FL 32920
24. Putnam, Carleton. A Study in Racial Realities, an address at the Universityof California at Davis, Dec. 17, 1964
25. Scott, Ralph. Education and Ethnicity: The U.S. Experiment in SchoolIntegration, Scott-Townsend. Washington, D.C. 1989
26. Shuey, Audrey H., The Testing of Negro Intelligence, Social SciencePress, New York, 1966
27. Simpson, William Gayley. Which Way Western Man? 1978, National AlliancePress, Box 3535, Washington, D. C. 20007
28. Social Forces, Vol. 69, pg.1+, Sept. ’90
29. “South Africa: Time to Choose Sides” Soldier of Fortune, Dec. ’89.
30. Snyderman, Mark, and Rothman, Stanely. The IQ Controversy, the Mediaand Public Policy. Transaction Publishers, New Brunswick, NJ 1990.
31. Stell v Savannah-Chattham County Board of Education, U.S. DistrictCourt, Southern Georgia, May 13, 1963.
32. Taylor, Jared, Paved with Good Intentions: The Failure of Race Relationsin Contemporary America. 1992, Carrol & Graf. New York, NY
33. World Almanacs, ’88, ’89, ’90, ’91, ’92
34. United Nations World Census, 1990
35. Van Loon, Henrick, 1940, Van Loon’s Geography, Garden City Publ.
36. The Voice, Feb. 27, 1990.
37. Waddell, L. A. The Makers of Civilization, 1929, Angriff Press, Hollywood,CA
38. Weisman, Charles A. America: Free, White and Christian, 1989, SFA, Box 766-c, LaPorte, CO 80535
39. Weisman, Charles A. The Origins of Race and Civilization, 1990, SFA
40. Weyl, Nathaniel. The Geography of American Achievement, Scott-Townsend,Washington, D.C. 1989.
41. Martin Luther King (Man Behind the Myth) by Des Griffin.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s